Aug 212013
 

Kaheksas hooaeg jäi venima, kuna polnud enam miskit oodata. Tasapisi vaatasin, just lõpetasin viimase osa. Abikaasa nakatasin kah kenasti, ta on usinalt vaadanud, praegu vist viies pooleli. 16. septembril algab 9. hooaeg, lugesin just, et õnneks tõmmatakse seal mõned otsad kokku. Kui Pelantist lahti saaks, siis võiks täitsa edasi vaadata. Mitte et ma lepiks kunagi sellega, et lihtsalt jäeti julmalt vahele Boothi ja Brennani suhte kõige nauditavam osa ehk mitte millelegi järgnes pereelu lapsega… Aga hea küll :)

Kui Abikaasa sama hooga jätkab, saame 9. hooaega kenasti koos vaatama hakata :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.