Aug 262013
 

Neljapäev möödus probleemivabalt. Reedel helistati tund enne tavapärast aega ja öeldi, et Poiss hakkas õue minemise ajal lohutamatult nutma ning pole poole tunni jooksul rahunenud. Mis seal ikka, tõime nad siis ära. Mul oli muidugi hämming – ise oleks arvanud, et kui mingit nuttu veel tuleb, siis pigem Plikaga. Poiss väitis, et ta “väga muretses mu järele”. Ehk et igatses :) No pikk ja uudne nädal oli selja taga ka, ikka ju väsitab.

Täna läksid mõlemad taas rõõmuga ja esimest korda ei hakanud Plika hommikul aias rääkima, et ma ära ei läheks – seni oli ta seda alati öelnud, aga me muidugi ikka läksime ja ta jäi rahulikult sinna, nii et selles mõttes probleemi polnud. Aga et ta üldse ei öelnud – sammuke edasi. Poiss oli ka rahulik. Järel käis neil täna Abikaasa, õpetajad midagi päeva kohta ei maininud, järelikult probleeme ilmselt polnud.

Homsest lähevad rühmad lahku ning lapsed hakkavad hommikust ja lõunat sööma. Vaatab, kuidas selliselt kulgeb – kui kõik läheb hästi, eks siis mingi hetk jäävad magama ka.

Seni olen tutvunud ühe Plika ja ühe Poisi õpetajaga ning Poisi rühma õpetaja abiga – kõik on toredad. Homme näeb siis uusi nägusid :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.