Oct 052013
 

Poisile tellitud Lenne 104 suuruses traksikad olid nii pikad, et selles pikkuses on meil juba umbes viis paari pükse/kombesid kodus ootamas. Nii et katsun Lenned nüüd maha müüa – kui keegi on huvitatud, andku märku. Musta värvi, sildid küljes, sääre sisepikkus 40 cm, hinnaks €22.

Proovisin täna Plikale selga üle kümne õueriide suuruses 104-116 (nii k/s kui talve omi – pükse, jakke, kombesid, sh kõiki noid ülalmainitud pükse) ja need KÕIK olid talle ka parajad. Nojah, mõni 104 oli piiri peal ja mõni 116 veel tiba lohvakas, aga kõik täiesti kantavad.

Igal juhul jah, IGA kord, kui ma midagi netist tellin, enne täpsemaid mõõte järele uurimata, saan tünga :) Sellepärast mulle meeldibki kraami pikalt ette varuda või kui on vaja KOHE kandmiseks, peab enne ostmist tingimata proovima.

Ma väga loodan, et mul õnnestub need Lenned maha müüa. Igati korralikud püksid, aga jah, meil on seda suurust kodus kõriauguni.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.