Nov 092013
 

Magasin kella üheteistkümneni, mis teeb kõva kuus tundi, kahe öö peale kokku kümme :D Lükkasin peo alguse kella kahele ja kukkusin siis koristama. Esimesed külalised jõudsid kümme enne kahte, mina lõpetasin elutoa põrandapesu kümme pärast kahte.

Siis oli aega Kaidiga veidike veini juua ja tuju kohe tõusis. Sõin kõhu täis ja meel oli hea. Õhtuks jõudsin muidugi jälle ära vajuda. Laste magama panemise ajal olin nii väsinud, et lauldes jäin pidevalt vait, lihtsalt uni tuli peale. Viimased õhtud on kõik sellised olnud. Täna saan õnneks varem magama minna, aga kella kümneni katsun ikka vastu panna, siis panen Plika korra potile. Nari jaoks on küll uued veekindlad linad, aga sealne voodipesu vahetus on nii tüütu – loodan, et õnnetusi eriti juhtuma ei saa.

Elutuba on harjumatult tühi. Kord on mõnus, aga kuidagi kõle on. Mitte et ma tahaks tagasi seda segadust ja asjade üle kuhjatust, aga… Pean harjuma. Ja kõigis kappides on suvaliselt eest ära topitud asjad, magamistoas ka kapi peal ja voodi all. Kogu see sasipundar tuleks järgmise nädala jooksul lahti harutada. Aga homme ei liiguta ma igal juhul lillegi. Õnneks suutsin peo käigus ja pärast selle lõppu sujuvalt kõik korda teha, nii et nõuderest on lookas ja seega mingeid kohustusi pole. Isegi tavapärane nädalavahetuse pesu on juba pestud :)

Hirmus Abikaasa igatsus on siin tühjas toas…

Paar pildikest täna hommikust:

IMG_8546

IMG_8548

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.