Dec 052013
 

Plika saab homme viis aastat ja üks kuu vanaks :)

IMG_8798

Lasteaias lõunasöögi ajal olevat ära tulnud. Pani laua peale, kukkus maha ja kadus :D Ei tea, miks õpetajale midagi ei öelnud, oleks ehk kohe üles leidnud. Kirjutasin rühma meilile kirjakese, ehk on aega homme hommikul üle vaadata… Kui ei leia, siis ei olegi hambahaldjal tööd :P

  5 Responses to “Läinud!”

  1. Uhh, ei saa kerge olema…. päkapikud siblivad ringi ja nüüd veel hambahaldjad ka…. Paras peavalu lapsevanemale, aga ootusärev aeg lapsele:)
    /jutustab kuuekordne hambahaldjas/

  2. Palju õnne! Jõugu Juhile sai ka räägitud, et kui hammas loksub, siis see tuleb ühel päeval ise naksti ära, et pole tarvis ehmatada … Kuni selgus, et ta on meil väga erandlike hammastega laps. Kogu esimene sats piimahambaid on arsti poolt tuimestava süsti toel välja tõmmatud, neist esimesel (JJ oli siis peaaegu kuuene) oli 11 millimeetrit juurt. Ma siiamaani ei saa aru, kuidas nii palju juurt nii väikese lõua sisse ära mahtus. Unistajal läks õnneks kergesti, hammustas õuna süües hambaid välja nagu peab, hakkas juba enne viit hambaid vahetama. Lillebrori (kolmveerand viis) puhul ootame ja väriseme, kas läheb vanima või keskmise venna moodi …

    Plikal, tundub, on väga ilusad juuksed.

  3. […] Kaks nädalat tagasi kirjutasin, et Plikal tuli esimene hammas välja. Täpselt nädal hiljem ehk praeguse seisuga täpselt nädal aega tagasi tuli ka teine. Seekord õnnestus mitte ära kaotada – hoidsime issile näitamiseks, misjärel sai padja alla pandud, kust hambahaldjas selle kiirelt kindlasse kohta ära viis ja 20-sendise asemele jättis […]

  4. […] Esimene läks 5. detsembril, teine nädal hiljem. Uued kasvavad jõudsalt. […]

  5. […] Plika esimene hammas tuli välja viie aasta ja ühe kuu vanuselt, nii et taas kord üsna sarnane :) […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.