Dec 022014
 

Inimesed on ilusad ja head. See on fakt :)

Teate, milline nauding on kodu, kus KÕIK on korras! Kus IGAL ASJAL on oma koht! Mina olen alati teadnud, aga Norrast tagasi kolimisest saadik ehk viimase pooleteise aasta jooksul olen selle peaaegu unustanud. Nii võrratult lihtne on korda hoida, kui taustsüsteem on korras. Lihtsalt teen kiirelt ära need pisiasjad, mis tegemist vajavad ja kõik ongi jälle korras.

Täna hommikul oli üks plahvatama panev situatsioon, mis viis mu tuju täitsa nulli. Mõtlesin, mida teha, et tavapärast head tuju tagasi saada. Täiesti ootamatult naases see tänu Liisile, kellele ma oma muret kurtsin – arutelu käigus, kuidas (väikese rahaga) võimalikult tervislikult toituda.

Tsiteerin:

miks meil nii kõrge IQ on ah?
oleks lollim
sööks jahukastet
ja oleks õnnelik kui seal liha sees on

Ma lihtsalt puhkesin südamest naerma, naersin tükk aega ja paha tuju oligi läinud. Nüüd saab päev tavapäraselt jätkuda.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.