Dec 292014
 

Maris leidis sihukese väljakutse. Mõtlesin, et võiks äkki proovida. Ma pole küll 100% kindel, kas viitsin, aga äkki…

A book with nonhuman characters – ma eeldan, et ma võin võtta mõne lasteraamatu, kus tegelasteks on loomad, mitte ei pea hakkama mingit tulnukate või muud kamarajura lugema :)

A book at the bottom of your to-read list – mul ei ole sellist listi :) Aga vbla siis võtan öölaualt mõne mitteilukirjandusliku (st lastekasvatusliku vmt) teose, neid on mitu tükki ootel, et ma viitsiks. Enamasti ei viitsi, sest väljamõeldud eludesse süveneda on põnevam.

A book you were supposed to read in school but didn’t – ma olin see kohusetundlik, kes kõik läbi luges, nii et sellist vist ei eksisteeri. Aga ma võiks midagi uuesti lugeda, et äkki hakkab meeldima? Mulle nimelt ei meeldinud MITTE ÜKSKI kohustusliku kirjanduse raamatutest, vähemalt keskkoolis… Erandiks vaid omal vabal valikul kaasaegsed autorid ja Krossi “Keisri hull”. Aga äkisti võiks näiteks Bulgakovi “Meistri ja Margarita” üle lugeda? Seda ju kõik kaifivad ümberringi, äkki ma olen nüüd juba nii palju arenenud, et meeldiks mulle ka?

A graphic novel – riskides paljastada avalikkusele oma harimatust, siis mul pole õrna aimugi, mis see olema peaks :P Googeldada ka ei viitsi.

A banned book – mitte et ma ühtki sellist teaks. Nõuka ajal olid ilmselt paljud raamatud keelatud muidugi :)

A book you started but never finished – haha, ma üldiselt ei jäta raamatuid pooleli, aga viimasest ajast on meeles kaks – Sex and the City ning halli varjundid… Seal sain äkki teise osa peaaegu läbi, enne kui täiesti üle viskas. Ma vist pigem närin ennast hallist trioloogiast läbi. Ja see teine võiks anda linnukese raamatu eest, mille põhjal tehti seriaal, kui ma viitsiks…

50 raamatut. Miks mitte? Mahuvad aasta jooksul kenasti mu “tavapärase” kirjanduse vahele :)

Lugemislist

  4 Responses to “Tundub põnev”

  1. Graphic novel on koomiks, seega võta mõni Olimar Kallase tore raamatuke ette, näiteks “Seiklused Sekontias” :)

  2. Ohh, võtan ka ette! :) Mõni tundub küll keeruline, aga natukene ajusid ragistades miskit ikka leiab.

  3. A book with nonhuman characters – kindlasti võta ette mõni osa Terry Pratchetti Kettamaailma seeriast. Neid ei pea järjekorras lugema, iga osa on omaette lugu (kuigi jah, osade tegelaste tausta teadmine annab asjale veel mekki juurde). Maailma parim lugemine. Oht sõltuvusse sattuda on suur.

  4. Jah.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.