Aug 072015
 

Mul oli senini üks üldine teema “edevuse laat”, kuhu alla läksid kõik riiete ostmist, välimust ja stiili puudutavad ning lihtsalt “olin ilus” postitused. Teise ringi riidepoodidest leitu puhul lisasin sildi “taaskasutus”, mis on “öko” alateema.

Ajaga on aga just teise ringi poodide külastamisest saanud mu suur hobi, oluline osa mu riidekapist pärineb sealt ning aeg-ajalt olen tundnud puudust võimalusest vaadata korraga ainult selleteemalisi postitusi (sest nii edevuse laat kui taaskasutus katavad laiemat osa). Nii otsustasin teha “edevuse laat” teemale alateema “teise ringi mood” – sest noh, taaskasutus see küll ju on, aga minu jaoks mitte otseselt “öko” teema alla kuuluv. St kui ma tahaks kellegi blogis lugeda ökoteemadel ja leiaks sealt ainult ridamisi postitusi stiilis “käisin täna Humanas”, siis see pole nagu päriselt see…

Ühesõnaga – minu teise ringi riiete postitused leiab nüüdsest sildi alt “teise ringi mood“, mis on “edevuse laat” alateema. Sildi alla “taaskasutus” jäid muud teise ringi asjad (kodukraam, laste riided, kilekottidest heegeldamine jm), see jäi “öko” alateemaks. Niipidi tundub kohasem :)

Ma küll kahtlen, kas keegi üldse viitsis mu mõttekäigule kaasa mõelda, aga info operatiivne pool jõudis vast kohale :D

  One Response to “Uus teema: teise ringi mood”

  1. Mõtlesin kaasa küll ja sain aru ka. :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.