Sep 252015
 

Sattusin täna õhtul tööl hoogu – sorteerisin kõigepealt ära kõik jama oma kirjutuslaualt ja seejärel ka mujal tagaruumis. See pole kunagi just ülearu sassis olnud, me oleme selleks kõik liiga korralikud, aga oli lihtsalt igasugu asju, mis… Ootasid oma aega :)

Koju jõudes polnud kihk kuskile kadunud, sorteerisin magamistoas riiulisse kogunenud asju. Pidin vahepeal koristamisse pausi tegema, et lastele unejuttu lugeda, pärast seda enam jätkata ei viitsinud. Veetsin õhtu üle pika aja lugemise asemel arvutis ning FB-s jäi silma Mari kommentaar:

Obsessive Compulsive Cleaners is best thing on TV when doing some cleaning.

Kuna ma olen ka kergelt korrafriik, siis no mis te arvate, kas ma otsisin kohe selle sarja välja või mis :D Youtube’is on õnneks täitsa vaadatava kvaliteediga olemas (pole küll uurinud, kas kõik osad, hakkasin lihtsalt otsast vaatama) – olen alles esimese osa keskel ja no täitsa lõpp :D On seal alles äärmused koos. Suisa hullud!

See tekitab minus ühtaegu nii koristamistuhinat kui sügavat tänutunnet, et ma ise olen hoolimata oma mõningasest korrafriiklusest siiski nii… NORMAALNE. Ma ei kujuta ette, kuidas oleks võimalik elada meeletus segaduses ja mustuses, aga sama vähe kujutan ette seda, kuidas oleks võimalik elada paanilises pisikute kartuses, kasutades igapäevaselt majapidamises räigelt tugevaid kemikaale – mõlemad tunduvad ühtviisi hullud. Seal sarjas on neil hulludel aga tõesti üksteisest kasu :D

Mina olen teatavasti eelkõige organiseerimise ja asjade oma kohal hoidmise friik, seda küürimise usinust oleks küll juurde vaja…

Anthea Turner ja Perfect Housewife tuleb meelde. See oli ka tore vaatamine.

Ja ma muidugi lihtsalt jumaldan briti sarju! Alates aktsendist, lõpetades kõigi neile iseloomulike pisiasjadega – külalislahkus, kodude sisustus jne jne jne. UK igatsus tuleb alati neid vaadates peale. Minu unistuste elus on mul üks kodu Eestis, teine UK-s (kolmas kuskil soojal maal) ja elustiil, mis võimaldab mul elada kõigis neis kodudes täpselt nii, kuidas isu tekib. Unistused…

Igal juhul – ma olen üsna kindel, et homne päev möödub mul küürides :D

  2 Responses to “Koristuslainel”

  1. Tänud saate lingi eest, ma ei teadnudki sellest midagi!
    Ma ennast korrafriigiks ei pea, mulle lihtsalt mõnikord meeldib koristada, see rahustab ja mulle meeldivad inimesed, kes eelistavad puhtust sodihunnikutele. Mulle ei meeldi koristamisele korraga palju aega kulutada (üle tunni aja), ma pigem teen natukehaaval. See saade on ikka väga äärmuslikest inimestest – nii huvitav :)

  2. Jesss, suur tänu selle lingi eest! :D Mina kuulun ka puhtusefriikide hulka ilmselt, küll suhteliselt tagasihoidlik ja laisk, kui seda saadet vaadata :))) Aga lapsepõlev oli mul küll raske, sest minu ema on 100% minu vastand, asjade korjaja ja puhtusest on meil risti vastupidine arusaam… Lähen naudin oma mõnusalt koristatud kodus nüüd seda saadet :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.