No oli seda nüüd vaja

Lappasin Swedbanki preemiapunktide pakkumisi. Mõtlesin, et võtaks äkki rösteri. Sest noh, kunagi mul oli röster, aga siis ma ei kasutanud seda üldse ja andsin ära. Nüüd teeme nädalavahetusel ahjus leibu soojaks 😀 Igatahes, seal üks röster täitsa oli ja punkte oli mul selle jaoks ka piisavalt, aga siis ma tegin selle vea, et vaatasin, millised röstereid veel olemas on. No ja ma ei saa ju nüüd mitte kuidagi võtta seda igavat valget rösterit, kui on olemas sellised:

rösterid

Ainult et eelarve ei näe lähemal ajal ette €50 kulutamist millegi nii triviaalse peale 🙂 Pean vist jõuluvanale kirjutama.

1 thought on “No oli seda nüüd vaja”

  1. Sellega meenub servapidi minu jamad sel sügisel keedukannudega. Esimene suri kõrgesse vanadusse, teine hakkas lekkima, kolmanda keeduplaat hakkas paari nädalaga roostetama ja neljandani ei tahaks enam jõuda… Sama, tegu ei ole odavama ega kallima otsa kannudega!
    Röstrist nii palju, et see on mul veel rubla-aegne, aga imperialistliku lääne toode 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top