Kuidas ma Peipsi ääres talgutel käisin

Herz mingi hetk kirjutas, et neil tulevad talgud. Mul hakkasid kohe kõrvad liikuma – äge, peaks minema. Siis läks meil mingi hetk auto katki, siis oli lapsehoiu küsimus… Aga ema võttis lapsed ja laenas auto, nii et saime kenasti minna.

Ma muidugi kujutasin elavalt ette, kuidas ma terve nädalavahetuse muudkui RÜGAN, aga tegelikkus nägi välja selline, et laupäeval sai lõunani paadilt relakaga värvi eemaldatud, pärast lõunat oli ainus asjalik tegevus veidike tare pööningukorrust peitsida ja pühapäeval sama ruumi põrandat värvida. Ahjaa, mõned kartulid koorisin kah 😀 Muu aja lebotasin niisama, ajasin naistega juttu, käisin pühapäeva hommikul Herziga Tartus ja hängisin Mesilasega. Tõsiselt super on minna külla ilma oma lasteta ja hoida veidi teiste omi. See vanus 1+ on lihtsalt niiii võrratult äge. Igapäevaselt hommikust õhtuni ei viitsiks diilida, aga niiviisi vahetevahel on ideaalne.

Ja hoolimata sellest, et ma paadil ise võrdlemisi vähe aega veetsin, kõikus terve ülejäänud nädalavahetuse maapind absluutselt igal pool jalge all 😀 Ja kõik lihased olid valusad. Kohe näha, et tavapärane töö on arvuti taga istumine 😛

Kuna ma ei viitsi hakata pilte topelt panema, siis Herz kirjutab siin ja siin ja nende postituste piltidelt on ka meid näha. Ise panen siis üles need vähesed pildid, mis mina tegin.

Reede õhtul jõudsime kohale pool kaksteist. Abikaasa läks sauna, mina ei viitsinud. Ööbisime tares. Ma olen sellest küll pilte näinud ja eelmise aasta külaskäigul sinna ka korra sisse piilunud, aga nüüd niiviisi pikemalt olla oli ikka hoopis teine asi. Sellist suvilat tahaks endalegi 😛

CAM00325

CAM00327

CAM00330

CAM00322

Lesisin diivanil ja ei raatsinud akent kinni panna, mis siis, et sääsed… Sest need looduse hääled, mida ma sealt kuulsin… Konnad 😀

CAM00320

CAM00335

CAM00336

Mesilasega hängisime:

CAM00355

CAM00356

CAM00364

CAM00367

Ja ma ise ei mahtunud väga hästi raami ära 😀

CAM00340

Pühapäeva õhtul jõudsime koju üsna hilja, Abikaasale tuli veel üks sõber külla ja teine meie poole ööseks. Mingil pisut ebaselgel põhjusel kraamiti välja paberid ja pliiatsid, et joonistada üles oma nädalavahetus. Abikaasa versioon oli selline:

IMG_3698

Igal juhul oli väga äge. Nii hea on vahepeal kõigest eemale saada!

1 thought on “Kuidas ma Peipsi ääres talgutel käisin”

  1. Hahhaaa, kui hea pilt see abikaasa versioon nädalavahetusest. Viin on kenasti pildile saanud ja kes see pildil on, kes lihtsalt seisab paadi kõrval? 😛

    Veelkord aitäh, et tulite!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top