Nov 092016
 

Jajaa, ma tean, internetiga on seotud niiiiii palju ohte ja muresid ja mis kõik veel.

Aga, olgem ausad, kuradima mugav on :)

Imelihtne on suhelda, leida infot, meelelahutust… Kõik on paari kliki kaugusel.

Muidugi jah, kõik see aeg, mille hoiad kokku infovahetuse / leidmise kiirusega ning veebipoodides shoppamisega – tõenäoliselt raiskad sellesama aja ära mängides, naljalehtedel surfates, uudiseid lugedes. Mis iganes kellelegi peale läheb :)

Lihtsalt mõistlik on vaja olla. Ise olla ja oma lapsi ka selles vaimus kasvatada.

Mul on väga hea meel, et ma elan just praegu, kus internet ja tehnika on elu nii mugavaks teinud. Hoolimata sellest, et vanasti oli rohi rohelisem, ei kujuta ma ette elu, kus kodus pole lauatelefonigi, mobiiltelefonidest ja arvutitest rääkimata. Kus oste saaks sooritada vaid päris poodides, kirjad liiguks vaid paberkujul, kõik info tuleks entsüklopeediatest ja raamatukogudest ning uudised paberajalehtedest ja raadiost. Kus poleks blogisid :)

Mul on hea meel, et ma elan just praegu ja et mul on kõik need võimalused. Ja et ma olen piisavalt arukas, et neid võimalusi mitte kurjasti ära kasutada.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.