Nov 272016
 

Ma armastan eBay ja osta.ee lehti. Sealt leiab kõike, seal saab müüa kõike :)

Londonis elades sain eBayst imeodavalt peamiselt igasugu lastekraami ja raamatuid. Aga ka näiteks aurutaja ja e-lugeri olen sealt ostnud ning kindlasti veel nii mõndagi kasulikku – kuna aega on möödas üksjagu, ega täpselt enam ei mäleta. Toona pigem ostsin, müüa polnud suurt miskit.

Eestis olen olnud aga just pigem müüja rollis. Tuleb meelde täpselt üks asi, mis ma oksjonilt ostsin – puuvillane kaelussall, ei tahtnud palju maksta ja leidsin sealt sobiva :D Aga üldiselt teen osta.ee lehe lahti pigem siis, kui on mingeid asju, mille puhul tundub, et võiks nende eest tibake raha saada.

Olen müünud paari euroga diivanilaua ja beebi söögitooli, samas pannud ka müüki 10 sendiga hunniku tuhaplokke ja saanud nende eest suure üllatusena enam kui €100. Ühine oli kõigil neil juhtudel lihtsalt soov, et keegi tuleks ja need asjad jalust ära viiks :) Annan ära Pärnus FB gruppi toona mu meelest veel polnud…

Praeguse suurpuhastuse käigus olen 99,9% asjadest lihtsalt ära andnud, sest nii on kõige kergem. Aga mõned üksikud asjad on olnud, mille puhul on tunne, et vot need tuleks pigem müüki panna. Üks oksjon lõppes just hiljuti vägagi edukalt, kaks on praegu aktiivsed ja nende puhul on tõesti tegu lihtsalt täiesti uute asjadega, mida ei tahtnud päris niisama ära anda – vaatame, mis need teiste arvates väärt on.

Olen ühtviisi tänulik nii selle eest, kui õnnestub mõne oksjoniga soodsalt vajalik asi soetada, kui ka selle eest, et mul on võimalik ebavajalike asjade müügiga veidi raha teenida :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.