Head asjad #78 – IT-intelligentsus

See on nüüd jälle natuke tobe väljend, mis ei anna ehk päris nii hästi edasi mõtet… Kõlades ehk isegi ülbena, ehkki see polnud üldse plaan 🙂

Ma olen väga-väga tänulik selle eest, et ma tunnen ennast arvutiasjus keskmisest kodusemalt ning suudan lihtsamate ja ka väheke keerulisemate probleemide puhul reeglina Google’i abiga ise lahenduse leida.

Mu arvutisse ei salvestu “kogemata” viirused ega muu taoline, sest “käisin kuskil ja vajutasin vales kohas”. Ma surfan veebis üsna julgelt ja sisetunde järgi ning see ei vea mind kunagi alt. Ma usun, et paljud teist saavad aru, millest ma räägin.

No ja igasugused uuendused, installimised, laadimised, draiverid… Iseenesestmõistetav. Või noh, kui tuleb välja, et siiski ei saa millegagi ise hakkama, siis on kodus IT-mees 😀

Blogimajanduse kohta kehtib see samamoodi. Väga paljudele muredele leian lahenduse googeldades. Kui sellest jääb väheks, on Lontu, mu WP guru 🙂 Katsun teda küll mitte tüüdata, aga vahel harva tuleb ikka ette.

Olen saanud hirmus palju nurinat katkise blogrolli suhtes, millega mul pole olnud absoluutselt aega tegeleda. Täna vaatasin lõpuks kiirelt seaded üle, aga no kõik on endine, ei mina tea, miks ei tööta. Üritasin välja peilida, millist Mallu kasutab, aga KUI ma nüüd õigesti vaatasin, siis RSS multi importer ja see pole enam saadaval ja… Ühesõnaga, leidsin mingi kolmanda asenduse, mis näeb küll veidi teistsugune välja, aga noh… Töötab 🙂 Kuna pidin sinna ükshaaval lisama kõigi blogide RSS feedi lingid, siis… Ütleme nii, et sinna said ainult blogid, mis ka reaalselt uuenevad 🙂

Ehk et. Mingisugune blogroll on jälle olemas. Tänu sellele, et ma viitsisin lõpuks veidike googeldada. Aga muidugi tahaks olla nii tark, et oskaks tolle esimese korda teha, see meeldis rohkem 🙂 Eks näis. Jätsin selle praegu kõige lõppu alles, ÄKKI läheb ise korda vms.

1 thought on “Head asjad #78 – IT-intelligentsus”

 1. Kunagi kirutasid mulle, et seadused ajavad Sulle judinad peale. Ma võin täpselt sama IT-asjanduse kohta öelda :):)
  Ma ei salli, ma ei armasta IT-d absoluutselt!!!
  Ma vihkan igasugu uuendusi, ma ei seedi, kui mu arvutil mingi “jama” tuleb, ma ei taha üldse mõeldagi selle peale, et võiks end asjadega kurssi viia – see lihtsalt ei huvita mind.
  AGA ilma arvutita ma ka ei saa :):):)
  Tuleb loota, et mõni tüdrukutest hakkab mul IT-spetsialistiks, kes vajadusel ema ka välja aitab :):)

  Aga Sulle IT-induses jõudu ja jaksu :):)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top