Levist väljas

Sulgesin arvutikaane reedel kell kolm, avasin uuesti esmaspäeval kell 11. Vahepeal olin igasugusest internetist praktiliselt täiesti välja lülitatud. Hea küll, paar lauset sai vahetatud Abikaasa nutika FB chatis, kui oli vaja Liisile reisilt leitud siilipilte saata 😀 Samuti lugesin Plika klassiõpetaja kooliteemalisi postitusi, mille kohta samuti Abikaasa telefoni FB märguanne tuli.

Tagasi tulles ootas mind ees 15 lugemata meili, 12 FB märguannet, 4 FB chati märguannet ja 34 lugemata blogipostitust.

Aga mitte midagi olulist, nagu arvasingi. Enamik meilidest olid sellised, mis kohe kustutada või loetuks märkida, enamik FB märguandeid ei vajanud mingit tähelepanu. Blogisid loen mõnuga, kui ükskord aega saan.

Nädalavahetusest kirjutan kunagi, kui rohkem aega on 😛 Muuhulgas lugesin üle pika aja läbi kaks head raamatut ja nautisin täiega. Hea on ennast vahel kõigest välja lülitada.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top