Väljasõit Teispere tallu, vol 2

Poisi klassi selle kevade väljasõit oli Teispere tallu. Kaks nädalat oli imelist suveilma ja just meie väljasõidu päeval kallas mõnuga. Õnneks meie kohalejõudmise ajaks enam ei sadanud, aga sääsed sõid muidugi mõnuga. Väga tore oli sellegipoolest.

Pesukaru oli hitt. Mina näiteks ei teadnud, et nad oma söögi enne söömist läbi pesevad. Iga päev õpin midagi uut 😛

Üldiselt oli lihtsalt jube pull vaadata, kuidas ta seal ronis ja sõi 🙂

No ja muidugi JÄNESED! Nendest on enamik pilte eelmises postituses. Seal oli lihtsalt NII PALJU JÄNESEID! 😀 Talus lubati mingil hetkel teha selline küülikute ala, kus kõik jänesed saavad vabalt ringi sibada ja lastel on lihtne neid silitada. Läheks ja silitaks isegi. Nunnumeeter põhjas 🙂

Ühesõnaga soovitan soojalt kõigil külastada – koht on väga armas, perenaine samuti, loomi-linde tunduvalt enam kui ma viitsisin üles pildistada. No et teil endil ikka ka avastamisrõõmu oleks 😛

1 thought on “Väljasõit Teispere tallu, vol 2”

  1. Meie pere lemmik koht on see. Käisime kevadel Maaturismi avatud ettevõtete päeval seal loomi vaatamas ja nägime ka kuidas pesukaru peekoniviile pesi enne söömist. Ja laps muudkui toitis lambaid ja küülikuid. Ja linnud olid lahedad.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top