Jun 082018
 

Olen juba mõnda aega mõelnud, et peaks parooli ära vahetama, sest tahaks natukene paremat ülevaadet sellest, kes kaitstud sisu lugeda saavad. Nüüd sai see tehtud.

Varem olid parooli all ainult laste pildid, nüüd lisandub rohkem sisulist poolt, sest kõike koolielu kirjeldavat ei soovi erinevatel põhjustel avalikuks jätta. Nii palju kui võimalik, jätan nagunii, et oma siirast waldorfkooli vaimustust kõigiga jagada.

Igal juhul, küsitagu julgesti!

Kui sa mul FB-s oled, siis küsi chatis, kõige lihtsam.

Ülejäänutelt palun seekord kõik paroolisoovid meili peale, nii on mul mugavam teile vastata.

tikriblogi (ät) gmail.com

Kui ma sind ei tunne, kirjuta mulle natuke endast ja ütle, miks parooli soovid. Ma annan üsna lahkelt, ära muretse – mul on hea meel jagada. Lihtsalt tahaks sinuga kõigepealt natuke paremini tuttavaks saada :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.