Suvine seltsielu

Nii väga tahaks panna siia uusi pilte pusledest ja kassist, sest tean kuidas see teid kõiki KANGESTI huvitab, aga kuna mu telefon ei lae fotosid miskipärast hetkel Dropboxi ja ma ei viitsi sellega tegeleda (lootuses, et ehk hakkab mingi hetk jälle iseenesest tööle), siis ei ole praegu midagi uut 😛

Tahtsin hoopis rõõmustada selle üle, et üle pika aja on elus suviselt rohkem suhtlemist.

Õeke on perega Pärnus, nädalavahetusel sai koos jaane tähistatud, kaarte mängitud ja puslet kokku pandud. Paar päeva tagasi käisid Kaidi ja Annika külas, lapsed küpsetasid poole ööni vahvleid, meie panime kõik puslet kokku.

Eile õhtul käis Marit külas ja täna käisin Krishteliga kohvikus. NII HEA on naistega silmast silma lobiseda! Hea muidugi, et chat olemas on, aga seda PÄRIS suhtlust on kaugelt liiga vähe. Ise käin noil päevil vähe Pärnust väljas (ja isegi kui Tallinna satun, ei jaksa ikka enamike sõprade-tuttavatega kokku saada) ja teised satuvad vähe siiakanti.

Aga praegu on Pärnu ja suvi, sestap üleskutse kõigile sõpradele ja toredatele (blogi)tuttavatele: tulge Pärnusse! Ja kui tulete, siis ühenduge minuga, saame kokku ja pläkutame. Isegi öömaja saan vajadusel pakkuda. Nii eraklikult, kui ma enamik ajast elan (sest kõik on lihtsalt kaugel), on suvedel olnud alati siiras rõõm, kui seltsielu tuleb koju kätte. Kui lapsed olid väikesed, oli neid käijaid kuidagi palju rohkem, viimasel ajal on vaiksem olnud.

Ma küll puhkan ainult juuli teises pooles, aga on ju kõik nädalavahetused… Ja kuna mu tööpäev kestab nüüd ainult poole viieni, on ka õhtuti küllaga vaba aega.

Saagem kokku! Tulge suvepealinna!

Liis, sa muudkui plaanid, aga kohale kuidagi ei jõua. Ma ooooootan pikisilmi!

Kessu, sina lubasid tulla juuli alguses, vist?

Liivi, sind ma juba eelmine suvi kutsusin külla, see on endiselt jõus 😀 Ehkki mul on nüüd elutoas ainult neli magamiskohta, sest me kolisime ühe diivani lastetuppa ja seal ei mahu seda lahti tegema… Aga küll me midagi välja mõtleme 😛

Kristhel, sinuga siis järgmine kord kokteilid. Või siider 😀

Hea küll, ma rohkem nimeliselt ei jaksa, aga kõik te teised toredad hinged, mu kodu uksed on valla. Vähemalt enamasti ja mõningase etteteatamisega 😛 Aga ma olen selline inimene, kelle suvine kalender on suuremas osas tühi, seega sobivad mulle suurepäraselt ka spontaansed viimase hetke plaanid. Enamasti 😛

3 thoughts on “Suvine seltsielu”

  1. Mul ajas meie kohvikutunnike mõnusa kohvikute külastuse isu peale, et oleks head seltsi ka 🙂 Ja no seda siidriõhtut ma jään ootama! Tuleb plaani võtta!

  2. Assa nuga, kuidas ma seda alles nüüd näen! Öö muutus igatahes kohe ilusamaks. 😀 Mõtlesingi just täna, et kui läheks Lottemaale, siis võiks kuskile telkima jääda. Sinu aed sobib hästi! Aga kardan, et sellel suvel me Lottemaale ega üldse sinnakanti ei jõua, ehk järgmisel. 🙂

  3. Meid küll nimeliselt ei kutsunud (:D), aga oleme ka Moosesega hetkel Pärnus suvitamas, kui seltsi tahate 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top