Nov 082020
 

Kui ma Kaaslasele septembris esimest korda haiglasse asju viisin, tühjendasin ära tema seljakoti ja pidin puruks irvitama kõige selle peale, mis sealt välja tuli. Pildi tegemise hetkeks olin kohvitermose ja sheikeri juba kööki ära viinud :D

Annika värvis Plika juuksejuured blondiks, et lilla värv paremini peale hakkaks :P

Kaaslasele saadan vahel (kassi)selfisid :D

Oli üks septembrikuine pärastlõuna, kus oli täielik suvi:

Lastele ütlesin augustis, et kui soovivad taskuraha saada, siis peavad trennis käima. Plika leidis endale kiirelt lemmikud: Janne tantsustuudios showmix (tiktoki tantsude fännile täiesti sobilik :D) ja kiigujooga (mida ma talle aasta aega kiitnud olin ja millest ta minuga sama suures vaimustuses on), lisaks mängude programmeerimise kursus tehnikamajas. Viimsat soovitasin ma tungivalt Poisile, aga too keeldus alguses kategooriliselt. Plika tahtis ise proovida ja oli sellest pärast esimest tundi totaalses vaimustuses – kui Poiss kuulis, et nad Robloxi serveris mängu tegid, soovis ka minna, nii et nüüd käivadki koos :D Õppemaks on seal ka täiesti olematu, ca 12€ kuus. Nii mõnus! Plika on kusjuures oma rühmas ainus tüdruk. Ja ta nii naudib seda, sest saab päriselt aru, mida tehakse ja on hingega asja juures. Kõiki oma trenne ka fännab täiega – läks kõigis vanemate gruppi, nii et on seal üks nooremaid, aga saabki sellevõrra kiiremini edasi liikuda ja rohkem pingutada. See on nii äge, tal pole kunagi varem olnud selliseid hobisid, mis nii palju aega ära võtavad ja tal silmad nii särama panevad.

Poiss soovis alguses minna ujuma, aga otsustas enne esimest trenni ümber, sest “seal peab ju võõrastega koos pesema”. Siis tahtis minna taas jalgpalli, ehkki on selle kolm korda enne õppeaasta lõppu pooleli jätnud – käis seekord paaris trennis, tegi jalale haiget ja siis jäi kuuajane paus, sest jalg väidetavalt tegi kogu aeg ikka haiget. Lõpuks teatas, et ta ei soovi tagasi minna ja prooviks taas seda korvpallitrenni, kus ta kevadel paar korda enne eriolukorra välja kuulutamist käia jõudis (mida ma talle algusest peale jalka asemel soovitasin :D). Sel sügisel polnud mul talle parasjagu mitte ühtki paari sportlikke sisejalanõusid, polnud midagi sobivat ka teise ringi poodides, nii et läksin temaga alistunult Sportlandi Outletti, üritasin seal asjatult karpide põhjal tuvastada, mis võiks olla korvpallijalatsid ja küsisin lõpuks töötaja abi. Ma ÜLDSE ei tahtnud Poisile uusi kalleid jalatseid osta, tema trenniajalugu arvestades. Putsad õnnestus alati teiselt ringilt saada. Aga seekord läks õnneks – täpselt 39 suurus oli alles ja ale 70%. Täishind oli väidetavalt üle 90€, meie maksime vist äkki 17.60€? See on täpselt selline max summa, mis ma olen nõus maksma uute jalatsite eest, kui tean, et laps neist aastaga välja kasvab. Kaaslane, kes spordiga seotud kaubamärkidest pisut jagab, ütles, et olla hea kraam. Poisile väga meeldisid ja trenn meeldib ka – ütleb, et treener on super ja trennikaaslased julgustavad ja toetavad. Loodan tõesti, et jääb seal nüüd käima…

Plikale oleme saanud kõik jalatsid teiselt ringilt – vahel sõpradelt, vahel Humanast. Viimati saime Uuskasutuskeskusest lahedad saapad 6€ eest. See oli esimene pood, kuhu otsima läksime ja viis minutit hiljem olid olemas. Mõlemad väga rahul :D

Kuna kodus pole Kaaslast, kes mul külje pealt juukseid lühemaks ajaks ning ma nägin juba täitsa jube välja, saatsin ahastava pildi Kaidile, et ta tuleks ja aitaks :D

Sorteerisin ära Kaaslase toodud Miki Hiired, et saada aru, mis meil olemas, mis puudu. Puudu on suht kõik alates 2000, tellima hakkasin sel sügisel, ini et pea 20 aasta jagu. Kas kellelgi pole kodus seismas, sest lugejad on suureks kasvanud? Ma suurima heameelega omastaks need! Koomiksikogudega sama teema. Osta.ee-st ühekaupa osta ei jaksa, tahaks ikka saada vähemalt aastakäigu korraga – mida rohkem seda parem :D

Ükskord, kui Plikal oli külas parim sõbranna kahe noorema õega ja kõik jäid meile ööseks, oli Poisil naistest nii kopp ees, et uksele ilmusid järgmised sildid :D

Ostsin suvel pärast magamistubade vahetust ainult ühe sobiva komplekti voodipesu ja teise ostmiseni ei jõudnud kuidagi. Kuniks õues oli soe ja pesu päevaga seal ära kuivas, nii et õhtul sai uuesti voodisse panna, polnud häda. Nüüd on aga külmem ja kuivatit endiselt pole, nii et võtsin ennast kokku ja käisin uuesti Wendre poes. Nüüd on kaks komplekti olemas, saab rahulikult vahetada :)

Poiss joonistas väiksena väga palju ja viimastel aastatel üldse mitte. Nüüd on ta jälle natuke joonistama hakanud, mis mind väga rõõmsaks teeb. Antud teoste inspiratsioon on mängust Among Us :D

Kui tavaliselt sööme me õhtusööki kõik koos, siis too päev oli mul lõuna vahele jäänud ja tegin varase õhtusöögi – sõime tavapärase seitsme-kaheksa asemel enne Plika trenni, kella viie paiku. Täitsa õhtul oli lastel jälle nälg ja sõid kahekesi veel. Mõlemad samal ajal lugedes. No ei saanud mitte pahaks panna, ise ka loen üksi olles alati söögi kõrvale… :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.