Nov 152020
 

Esmaspäeval tuli pesumasinale ette see error, mis vahel ikka tuleb, kui vesi korralikult ära ei voola/masin ei tsenrifuugi. Tavaliselt aitab filtri puhastamine, seekord polnud tolku. Helistasin lõpuks mehed välja (väljakutse 30€) – kui nad kohale jõudsid ja peale vaatasid, hakkas masin tsentrifuugima :D Noh, vähemalt tasakaalustasid nad masina jalad korralikult ära, silitasid kasse ja olid muidu toredad :D Pildil uurib Säde, mis toimub :P

Aga et siis pusled jah… No sel nädalal läks eriti lappama :D

Esmaspäeva õhtul lõpetasin ära selle 500-tükise, mille kokku panemist alustati Plika sünnipäeval…

…ja ei saanud muudmoodi, kui võtsin kohe järgmise ette :D

Algus oli üsna vaevaline, ehkki Annika aitas tükid ära sorteerida ja algust kokku panna – aga see oli kõik, mis esmaspäeva õhtul tehtud sai:

Teisipäeval nokkisin edasi, järjest mõnusamaks läks…

Ja samal õhtul kell üksteist saingi valmis. Kõik tükid olid kenasti olemas, pilt on täitsa kena ja hästi huvitav pusle selles mõttes, et trükk on reljeefne, katsudes on osa läikiv, osa matt… Aga teist korda ma seda kokku panna ei soovi, nii et annan ära. Ma ühe portsu vahepeal andsin juba ära ja nüüd on järgmine ports ootel. Mida edasi, seda vähem ma igasugu asjadest kinni hoian. Suurima rõõmuga võtan vastu kõik pusled, mis kingitakse või teiselt ringilt leian, panen kokku – kui tunnen, et teist korda ei soovi, siis annangi kohe edasi. Olgu pidev ringlus. Mulle meeldib.

Tee siis tööd, kui kass magab käe peal :D

Kolmapäeval ma lubasin endale, et pean nüüd pusledega pausi ja loen rohkem… No ühe raamatu lõpetasin kolmapäeva õhtul ära jah… Neljapäeval hakkas pärast tööpäeva lõppu kihelema ja võtsin ikkagi järgmise pusle ette :D Seekord 1500tk, mis tahvli peale hästi ära ei mahtunud – kõrgusest jäi 3cm puudu, nii et pusle ääred läksid raami peale.

Mitte ära mahtumise lahendasin algul nii, et ülevalt olid ääretükid üksteise peal:

Lippe oli nii tore kokku panna, et Plika aitas mind ka:

Siin on näha terve pusle, nii all kui üleval on ääred tahvliraami peal. Kõik selle jõudsin neljapäeva õhtul kokku panna – no ok, see pilt on tehtud ka öösel pool kaks :D Lihtsalt liiga fun oli, et pooleli jätta :D

Ja reede õhtul jätkasin sinise osaga. Alguses oli lihtne, heledat osa oli vähem ja selle sai kiiresti kokku:

Kuna see variant, et ääred on tahvliraami peal kõrgemal, oli siiski piisavalt tüütu, siis tegime hoopis sellise nükke, et panime alt, kust kõik oli juba koos, alumised read nö üksteise peale, et ülevalt mahuks normaalselt ära… Ja nii lõpuni jäigi :D Annika tuli ka appi panema:

Mul oli sellest sinisest lõpuks täiega kopp ees, nii et Annika pani lõpus üsna üksi kokku… Kuni kell sai üksteist ja ta koju läks. Ja siis ma, lollakas, panin ikkagi veel edasi, ehkki olin lubanud endale, et lähen kohe voodisse lugema.

Voodisse sain lõpuks peale pool ühte öösel, pusle seis jäi selline:

Laupäeval polnud eriti aega pusletada – hommikul magasin pikalt, käisin turul, pesin pesu, päeval käisime lastega juukseid lõikamas, siis pisut koristasin, siis pisut tõesti panin puslet kokku, siis tulid Liis, Janek ja Kaidi külla, nii et pusle läks diivani alla tagasi, selle asemel oli pitsa, gintonic ja seltsielu… Ja kassi kammimine :D Mustu kõik pealmised pusad on mul õnnestunud kontrolli all hoida ja õigel ajal välja kammida, aga kõhu alla tuli märkamatult mingi monstrum… Liis kammis seda nii palju lahti, et öösel sai Mustu ülejäänuga ise hakkama, hommikuks oli pusa kadunud, win.

Kassid, kes pole MITTE KUNAGI süüa saanud :P

Täna õhtul istusin siis lõpuks maha ja panin pusle lõpuni. Jah, see sinine lõpuosa oli tüütu, aga ülejäänud pusle tõsiselt mõnus. Selle jätan suurima rõõmuga alles, et kunagi veel panna. Kõik tükid kenasti olemas ka :)

  One Response to “Pusled, kassid ja sõbrad”

  1. […] olid seotud pesumasinaga. Helistasin hommikul Kent kodumasinad esindusse (esimest korda käisid novembris – kahju, et juba siis kaasa ei andnud, oleks 30€ säästnud, aga olgu peale :D), kurtsin […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.