Nov 152020
 

Kohvikute ja restoranide nädala väisamine on tavaliselt minu ja Kaaslase traditsioon – ka oma osakonnaga oleme enamasti ühe ühise lõuna teinud. Sel aastal on aga koroona ja järjekordne kodukontor ning Kaaslane on üldse haiglas, seega oleks restoranide nädal minust väisamata jäänud.

Kui ema aga restorani kutsus, et tema ja ta elukaaslase 20. aastapäeva tähistada, siis muidugi läksin suurima rõõmuga.

Käisime Tervise restoranis Kuu. Lapsed ei söönud peaaegu mitte midagi peale kuklite ja natukese magustoidu, aga seegi jäeti suuremas osas järele. Kuna restoraniportsud on teadagi väikesed, ei nõudnud ei mult ega ema mehelt erilist pingutust mõlemat käiku kaks süüa :D Ok, magustoiduga läks juba raskeks, pärast kaht ja poolt portsjonit pavlovat oli mul tõeline magusa üledoos.

Iga kord, kui teenindaja käis tühje nõusid ära viimas ja küsis, kuidas maitses, siis lapsed kiitsid, et maitses väga :D Ma ei tea, kas teenindaja jäi seda tõesti uskuma, aga noh, kõik mängisid igatahes kaasa :D

Toit ise oli nii ja naa. Osa oli väga hea, osa oli hea ja osa oli ok. Ma olen teatavasti pigem lihtsa toidu austaja. Aga restoranis käia on alati tore ja teistmoodi – kui muidu ma sinna pigem ei satu, siis just restoranide nädala ajal meeldib käia ja katsetada. Lihtsalt sellele sain veelkord kinnitust, et lapsed jätaks pigem koju :D Järgmisel aastal on elu ehk normaliseerunud ja saame taas Kaaslasega midagi uut ja põnevat proovida…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.