Jaanuari raamatud

Lugesin jaanuaris viis raamatut ja 2556lk: kolm raamatut ja 2014lk inglise keeles, kaks raamatut ja 542lk eesti keeles. Tegelikult oli plaanis Strike’i sarja kuues osa ka jaanuaris ära lõpetada, aga no ei jõudnud 😀

Raamatuarvustusi kirjutan FB lugemise väljakutse gruppi ja vist väga ei viitsi neid siia kopeerida, sest lugemisest huvitatud inimestel oleks ilmselt tunduvalt mõistlikum ise ka grupiga liituda, saab lugeda palju rohkem ja palju põnevamaid kirjatükke kui minu omad. Ah, olgem ausad, ma olen lihtsalt laisk, ei viitsi siia kopeerida. Või kas ikka peaks?

Igatahes, kuna Strike’i viimane osa sai veebruari alguses läbi, siis praegu on kuupäev alles viies, minu skoor on juba neli raamatut ja 1995lk 😀 Goodreads heidab ette, et olen viie raamatuga graafikust maas. Anna aega atra seada, eks… Aasta lõpp on alles kaugel 😀 Küll ma need 150 raamatut ära loen! 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top