Kui muud ei jaksa, siis kasse ikka saab

No ikaldus selle blogimisega, nii mitu päeva pole jõudnud miskit asjalikku kirjutada. Reedel olin haige, eile Tallinnas, täna lihtsalt reisist väsinud.

Hakkasime eile Tallinnasse sõitma kell üks – koju jõudsime täna pool neli. Eile enne sõitu ei jõudnud kodus mitte midagi teha. Täna oli vaja kõik reisiasjad ära panna, nädalavahetuse kulud kirja panna, kolm masinatäit pesu pesta ja kuivatada… Nüüd on kell pea kümme, ise megaväsinud. Ei tule siit mingit sügavmõttelist juttu, taas kord.

Õnneks on mul lõppematu varu kassipilte. Nii et JOKK, tänane linnuke kirjas 😀

See on seeria umbes nädalatagusest ajast, kus Mustu ja Siimu kahekesi nunnult kõrvuti magasid. Mustu on algusest peale olnud Siimu suhtes kõige tõrksam ja pikalt vaid kähises kurjalt, kui Siim talle läheneda üritas… Nüüd suhtuvad üksteisesse üsna neutraalselt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top