Kui jooksvalt asju kirja ei pane…

…siis avastad novembrikuus, et poole aasta raamatute kohta pole miskit muud infot kui Goodreads. Aga mulle nende statistikast ju ei piisa 😀 Mul on vaja kõik lugemise väljakutse Excelisse ka kirjutada (mis siis, et ma väljakutse osaleda ei jõudnud – Exceli statistika on parem kui Goodreadsi oma). Ja kõik kaanepildid arvutisse salvestada, et neist kuude kokkuvõtte kollaažid teha.

Nii et ma salvestasin arvutisse 35 pilti ja hakkasin Excelit täitma, aga… Kellaaeg on nii hiline, et lõpetada ma seda täna ei jaksa. Homme ehk? Või nädalavahetusel?

Neli raamatukogust laenutatud krimkat sain läbi, Viveca Sten on uus lemmik, saan nüüd kõik järgmised Sandhamni mõrvalood ka läbi lugeda, juhhei.

Alustasin täna viimast raamatukogu raamatut – “Suure rohepesu käsiraamat”. Vana ökomutina laenutasin suure huviga, aga see raamat on suht masendav – tahaks näha, kas midagi mu põhimõtetest alles ka jääb või lükatakse kõik teaduslikult ümber 😀 Eks ta minu jaoks pisut raske lugemine on, sest noh, ma olen ka see lihtne inimene, kes tahaks lihtsaid lahendusi, aga… Huvitav on ka 🙂 Muljetan pikemalt, kui läbi saan.

Raamat nr 69. Ja nr 70 on lugeris pooleli. 1,5 kuuga jõuan vast 30 raamatut veel läbi lugeda küll, kui pingutan 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top