Näppisin veits kujundust

Mul oli plaanis jõulupuhkuse ajal blogi kujundus ära muuta, aga üks asi viis teiseni ja noh, nüüd on siis praegu nii. Ma küll 100% rahul pole, aga käib kah. Need valged kastid on nii… Valged 😀 Ja Kandilised 😀 Kõige rohkem häirib see, et ülemine menüü kaob alla scrollides ära. Ja et see üldse nii lai ja valge on. Vb saaks seda kuskilt seadetest veel muuta, aga ma ei jaksa hetkel otsida. Peamine, mida tahtsin, oli see, et mobiilist lihtsam lugeda oleks. Kujundusegi valisin nii, et googeldasin best wordpress theme mobile optimized ja valisin sealt suht esimese, mis pakuti (ok, tegelt ma proovisin paari veel, mis ei sobinud, nii et kõige esimene lõpuks jäigi).

Kui mingeid erroreid tähele panete, et miski on kole või ei tööta – andke teada. Vb ma puhkuse ajal otsin edasi ilusamat… Aga vb ei viitsi.

Muidu oli jälle absoluutselt imeline argipäeva õhtu, kus ma nautisin täiega kodus toimetamist ja perega koos olemist. Oleks sellest pikemalt kirjutanud, aga aeg läks blogi kujunduse näppimisele. Nii et… Panen teile siis lihtsalt kassipilte. Abiks ikka!

Seekord sain neljast kassist mitu päris head pilti. Selline asi õnnestub ainult siis, kui nad näljaselt õhtusööki ootavad. Mul muidugi on suurim soov, et nad istuks kõik nunnult kõrvuti ja vaataks kaamerasse, aga mul on tunne, et seda hetke ma võin ootama jäädagi 😛

Igatahes, viimane pilt on mu arust parim!

2 thoughts on “Näppisin veits kujundust”

  1. Testin kohe vastuse kirjutamist ????
    Aga jaa, lugeda on nüüd palju parem, enne pidin teksti suuremaks tegema, muidu lihtsalt ei näinud ????
    Kiisud ON lahedad! Mul endal on üks kiisu ja üks kutsu ja nendega neid pilte ja videoid ikka koguneb ????

  2. Mobiilis väga palju parem lugeda! Mõtlesin, et asi minus, et kiri nii pisike, et vanainimese silmad ei näe enam blogisid lugeda 😀 (Kuigi teiste blogidega seda muret justkui polnud).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top