Jõuluootus

Jee, 1. detsember!

Ehtisime Plikaga kuuse ära. Sellel tähtedega karbil, milles jõuluehteid hoian, on ajalugu aastast 2006 🙂

Advendikalendrid olid ootel, täna saime esimesed aknad lahti teha. Lastel šokolaad, mul salaami, Kaaslasel kohvi, lisaks meil Kaaslasega veel gin 😀 Nagu ma talle täna ütlesin: nüüd on peaaegu kõik mu advendikalendri unistused täidetud, ainult Ulaka kaunitari oma veel puudu, ehk päkapikk toob mõnel järgneval jõulul selle ka…

Kanpolis müüdi piparkoogimaja ehitamise komplekti, kuna oli üsna mõistliku hinnaga (miski 2.99€), siis võtsin Plikale, sest teadsin, et ta soovib… Sel aastal siis lihtsam variant, ehkki pole välistatud, et ta tavapärase ise välja lõigatud ja küpsetatud detailidega teise maja ka millalgi teeb.

Siimu oleme pidanud juba nii mõnedki korrad pritsima, kui ta alumisi klaaskuule käpaga kõigutas, aga noh, siiani veel kõik terve… Ja miski hetk magas kuuse kõrval õndsat und.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top