Liiga palju pilte

Ma ummistan siin blogi igapäevaselt 20-40 värske pildiga, aga kas teate, palju ma olen neid ära kustutanud? Alates sellest, kui Teet meile tuli – ehk siis reedest? Iga päev ca 200 pilti, täna 330… Täiesti kreisi! Ma pean vähem pildistama! 😀 Läheks see esimene titevaimustus nüüd ometi üle…

See beebi, muuseas, tuli just piuksudes ja hõõrus oma märga pead mu põse vastu… Lähemalt vaadeldes ja hkhm, nuusutades, pidin tõdema, et ta oli kuidagi suutnud oma pealae s*taga kokku määrida… Ja seega ka minu põse. Noh, näed, olengi jälle kakablogija 😀 😀 😀

Ühesõnaga, kui ma tahan õhtul lihtsalt “kiiresti” päevaülevaadet anda, siis ma kõigepealt reaalselt tund aega tegelen piltidega. Vaatan läbi, kustutan, töötlen, kustutan veel. Kiire päevaülevaade indeed.

Täna me tegime natuke midagi kasulikku ka – ladusime neljakesi õues kaks bigbagi täit kütteklotse kastidesse ja väiksematesse kottidesse, millega neid saab kuuri alt tuppa transportida. Randmed on nüüd pisut valusad sellest… Kahtlustan, et mingid harjutused võivad homme jõusaalis pisut keerulised olla 😛

Aga muidu möödus terve päev jälle oivaliselt mitte midagi asjalikku tehes. Kassid, raamatud, kaardimäng – usual holiday stuff.

Goodreads ütles, et kui ma iga päev kolm raamatut loen, saan oma eesmärgi täis. Noh, see oleks täiesti teostatav, kui ma sooviks iga ärkveloldud minuti lugedes veeta… Tegelikult on see liialdus, mingid õhemad kergema sisuga raamatud ma olen täiesti võimeline paari tunniga läbi lugema, nii et kui “õiged” raamatud valida, saaks vabalt poole päevaga hakkama… 😛

Kui mul poleks perekonda “segamas”, võiks päev läbi lugemine isegi üsna nauditav olla, aga ei, ma jään siiski “üks raamat päevas” tempo juurde. Täna ei tulnud sedagi, ainult pool… Ma ei tea, mis ma siin terve päeva tegin… Ok, tean küll – see klotside ladumine väsitas nii ära, et õhtupoolikul tukkusin diivanil, selle asemel, et lugeda. Ja siis tegime Plikaga piparkooke juurde, sest homme on piparkoogimaiad külalised tulemas. Nii see aeg kaduski.

Isegi Eesti Ekspress teab, et raamatut on kõige mõnusam lugeda, kui kass on süles 😀

Kassidega täna väikesed edusammud – vanemad kassid näitavad järjest rohkem jälle allkorrusel nägu, hakkavad beebi olemasoluga harjuma… Ja sain täna esimesed korralikud viie kassi pildid ka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top