EMT, nägemist!

Ma olen olnud EMT klient 16. sünnipäevast saadik – viis ja pool aastat. Mitte kordagi ei tulnud isegi pähe operaatorit vahetada, olin nii suur fänn. Tele2 tekitas minus külmavärinaid ja Elisa tundus lihtsalt mõttetu. Mina eelistasin kvaliteeti, tahtsin parimat! Ok, mulle lihtsalt MEELDIS EMT, kõigi oma lepatriinudega ja…

Veel selle aasta algul, kui numbriliikumine võimalikuks sai, olin kindel, et MINA ei liigu küll kuskile. Milleks? Tänu lühivalikule olid mu arved nagunii enamasti tühise 200 kr ringis, üle 300 ei läinud pea kunagi.

AGA…

September oli lõppemas, tudengipakett läbi saamas. Vaikimisi tagasi tulev Delta pakett oleks nüüd nagunii olnud üks (isegi EMT) kallemaid. Niisiis hakkasin uurima, kaaluma, arvutama, mis pakett kõige soodsam tuleks. Kui olin enne mõelnud, et võtan Era, siis nüüd avastasin Priima, mis oli veel soodsam. Miinimumarve 200, kõneminut 1.99, lühivalik endiselt… Ja siis hakkasin mõtlema, et milleks peaksin ma maksma nii palju, kui võiks hakkama saada poole vähemaga. Tele2 oli ja on minu jaoks endiselt välistatud, aga… Teleyks 😀

Miks peaks ma maksma 1.99 minutis, miinimumarvet 200 ja igakuise kõnede eristuse eest (mu nõrkus, noh, saate aru, statistika :D) eest 9.99, kui ma võin maksta 88 senti, 100 kr ja üldse mitte midagi?

Muidugi kaalusin ka Diili, aga 99 senti on siiski kallim kui 88 ning nende 10-sekundilise täpsusega kõneaja arvestamine ei meeldinud mulle kohe üldse mitte. Täna helistas mulle väga kena ja viisakas tädi EMT-st, et uurida numbri liigutamise põhjuseid ning tema väitel hakkab selline arvestus kehtima alles pärast miinimumarve ületamist. Tsitaat Diili kodukalt:

Helistamisel arvestatakse kõne kestvust 10 sekundi täpsusega.

Kes siin loll on?

Teleyhe SIM on juba käes. Paari päeva pärast on mul ilmselt uus operaator. Kardan natuke levi pärast väiksemates kohtades, aga lõppude lõpuks – ma ei sidunud ennast millegagi, võin iga kell jälle tagasi minna. Seniks aga – EMT, NÄGEMIST!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top