Oct 142005
 

Delfi kirjutab nii:

Värske uuringu kohaselt kavatseb 32 protsenti valimisealistest tallinlastest anda oma toetuse Keskerakonnale, parteiliidrit Edgar Savisaart soovivad pealinna juhtima pigem vene rahvusest elanikud. Uuringu tulemuste järgi võtab Tallinnas ülekaaluka võidu Keskerakond, teatas Delfile AS Turu-uuringute uuringujuht Tõnis Ormisson.

Kui Keskerakonnale lubas oma toetuse anda 32 protsenti valimisealistest tallinlastest, siis teisele positsioonile jäävat Reformierakonda toetaks rohkem kui poole vähem — 14 protsenti — tallinlastest. Keskerakonna ülekaalu taga on selgelt mitte-eestlastelt saadav toetus. Kui eesti rahvusest tallinlaste hulgas kerkib Reformierakond 21-protsendise toetusega napilt Keskerakonna ette, jättes viimase 19 protsendiga toetusega teiseks, siis mitte-eestlaste hulgas on Keskerakond 47% toetusega konkurentsitu liider.

Kas sellist Eestit me tahtsimegi??

Mul on kaks ettepanekut:

1) võtke venelastelt venelastelt valimisõigus ära
2) kuulutage Savipäss süüdimatuks ja pange ta luku taha

Kuivõrd kumbki neist pole reaalselt teostatav, siis on mul teile ainult üks palve: minge kõik valima. Keskerakonna vastu tuleb juba põhimõtteliselt hääletada!

PS. Kas keegi soovib kohukest?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.