Jun 022006
 

Järgmisel nädalavahetusel on nii Aimari sünna kui chill-grill-bang-beat TriiBu suvilas. 17. juunil on nii suvekontsert 2006 (kuhu ma tänu NPNK kaardile tasuta minna saaksin) kui ka Noorsoolikas. Juuli alguses on nii Õllesummer, kus ma pidin Katsi kehamaalingumodell olema, kui ka suvepäevad.

Aga kui oleks vaja mingeid Pärnu tegemisi lähestikku sättida, et ühe bussipiletitele kulutamisega hakkama saaks, siis ära parem loodagi.

Võeh.

Aga olgu peale :)

Vähemalt jääb mulle teadmine, et ma olin esimene, kes Aimarit õnnitles ja kui ma olen Otepääl, siis tõstan klaasi tema terviseks. Suvekontsert on nagunii saast ja Noorsoolikast ei loobuks ma mingi hinna eest (Nexus vs Aides, hmmmmmmm, hard choice). Õllesummer kestab viis päeva, nii et esimesed kolm saan ma seal ikkagi olla ja pealegi pole Kats üldse kindel, kas ta sinna läheb.

Nii et TEGELIKULT pole ju hullu, eks?

Ainult natuke ajab närvi.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.