Jun 072006
 

Ah et miks ma enam Parlamendis ei käi? Ma olen paljudele teist seda juba seletanud, aga täna hommikul suurest igavusest oma Orkuti communitytes surfates nägin üht oma mõtetega nii sobivat teksti, et panen selle siia ka:

Ma peaks ütlema, et seltskonna poolest on parim Krahl. Mulle ei meeldi BonBon, Hollywood jne seetõttu, et seal on kuidagi lihaleti tunne. Tüdrukud tantsivad, võimalikult paljastavalt riides vähemalt pooled ja mehed seisavad ümber tantsuplatsi ja vahivad. Kõik on kuidagi seksiga seotud. Samas kui Krahli lähed, siis kõik on sõbralikud, naeratavad ja oh imet, ka poisid tantsivad. Sinna minnakse ikka rohkem hästi aega veetma, kui et üheöösuhet otsima. Ja muusika on ka huvitavam.

JUST, JUST, JUST!!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.