Oct 182006
 

Ostsin täna lipsu. Kuna ühtki oskajat polnud käepärast, otsisin netist lipsusõlme tegemise õpetusi. Leidsin selle. Esialgu tundus nagu hiina keel, aga lõpuks sain hakkama – tulemus on vasakul näha. Ilma õpetuseta ei mäleta ma muidugi endiselt midagi.

Ah, ma olen siiski enda üle päris uhke. Ma arenen :P

Kuna mu geniaalsed plaanid said tagasilöögi osaliseks, lähen Tartusse alles homme hommikul. Täitsa rõve, kui vara tõusma peab.

Mul on siiski kontseptsioon sellest, et ma lihtsalt ei saa enne reede hommikut Tallinna tagasi minna. Mõttes on Zavood. Umbjoove. Kaarsilla kaare ületamine. Hmm. Arvatavasti mõtleb täpsema tegevusplaani homme käigu pealt välja.

(Mul on siiski tunne, et umbjoove selle sõna kõige paremas tähenduses sobib kokku Zavoodiga, mitte aga kaarsillaga. Või siis peaks olema kõrval toetav käsi… See peaks tegelikult nagunii olema. Või siis peaks sillast üle käima enne suuremat alkoholitarbimist. Kas tudengipäevade ajal kaarsilla ületamine on üldse mõeldav? Palju küsimusi, vähe vastuseid…)

Murakas peaks kohe Ti amoga poest tagasi jõudma :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.