Nov 012006
 

Lõpuks saime pudeli lahti ka ;)

Üldiselt võiks keegi mulle kinkida korgitseri, mis on (nõrkadele) naistele sobivam, kui käesoleval pildil näha. Nende… Sangadega või kuidas iganes neid ka ei nimetata ;) Aga ilus peab välja nägema! Ehk siis hõbedane ja muidu äge.

Soovitavalt kinkige varem kui pulmadeks (ma ei saa oma veine igavesti jõuga lahti korkida, eksju…).

  4 Responses to “Operatsioon Õ”

  1. kuulge ärge vinguge, teil on vähemalt korgitser olemas onju, ma ei hakka üldse nimetamagi, misasjadega meie ühikas veinipudeleid lahti tegime, sest korgitseri meil mõistagi ei olnud. lõpuks oli lihtsam lahendus juua Põltsamaa veine, keeratavate korkidega. aga tänapäevani kannab mõistlik naisterahvas kaasas kas väikest korgitseri (minu õde) või siis shveitsi taskunuga (mina – sellel noal on lisaks ka kõik muud eluks vajalikud vidinad küljes!) :)

  2. Mul on muide (jah, Šveitsi) taskunuga alati kaasas, korgitser selle küljes. Ja üks pudel oligi eile keeratava korgiga ka. Aga! Heast korgitserist ei ütleks ikkagi ära. Ma olen lihtsalt mugav :)

  3. No kuulge mehed, korgitseris polnud asi; kuradi pudel oli sihuke! Mul on endal ka korgitser kotis, niisiis oli neid meil eile tervelt 3. Aga kolmest korgitserist ei ole kasu, kui pudel lahti ei tule!

  4. Mina avan pudeleid küprokikruvi ja naelatangidega. Beat this!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.