Nov 042006
 

Nagu te kõik rohkem või vähem teate, käisin ma kevadel Egiptuses. Paljud ahhetasid reisi hinnast kuuldes, sest oleme harjunud supersoodsate 3000-krooniste pakkumistega (mis sisaldavad endas vaid edasi-tagasi lennupiletit ning hotellituba ühes kahest tuntud kuurortlinnast). Seletasin siis ka jõudumööda, et minu reis oli väheke teistsugune. Milline?

Loe siit.

Ja tänu Marisele sain Egiptuse kohalike oludega rohkem tuttavaks, kui see oleks tavaturistina eales võimalik olnud (no tegelikult võimalik ikka, aga tavaturistina oleks tulnud selleks rämedalt palju rohkem vaeva näha :)).

Mina olen igatahes väga rahul. Ja mõtlen, et peaks järgmisel kevadel Kreekasse minema…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.