Firmapeod

Arutasime siin natuke Pipsiga firmapidude üle ja minupoolsed järeldused on sellised:

  1. Firmapeod on saatanast
  2. Firmapeod, kuhu kaaslast kaasa võtta ei saa, on väga ägedad – aga seda ainult nii kaua, kuni need on sinu firma omad. Su mehe firmapeod, kuhu ei saa kaaslasega minna, on seevastu ääretult nõmedad.

Tegelikult jään ma ikkagi arvamusele, et kui kodus on kõik korras, siis ei ole vahet, kui hukas või saatanast firmapeod tegelikult on, sest sel juhul ei lase sa ennast nii ehk naa midagi keelatut tegema ahvatleda. Sul ei tule pähegi seda teha, isegi kui sa tahaks…

Khm, jah.

Olen Pärnus. Käisin kosmeetikus. Jõudsin üle pika aja isegi jalad korda teha ja varbaküüned uuesti ära lakkida. Siledad sääred (ja muud kohad, irw) ning ilusad punased küüned… Nüüd võiks suisa jälle seksida. Oleks vaid kellega. Urr.

Ei, tegelikult on mul täitsa hea tuju. Kodu ja ema tehtud söök, kuidas teisiti saakski 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top