Dec 222006
 

Muide! Avastasin täna õhtul, et Elisa modemil on tulukesed põlema hakanud. Mõtlen, kaua see juba nii olla võib – viimati kontrollisin asjade seisu vist… Esmaspäeva õhtul? Igatahes on mul nüüd moodne kiire internet ja modellide osa tuli tunniga ära, ilma et ma oleks pidanud samal ajal netis surfates küüsi närima.

Ja vaadake, kui pisike ja nunnu on Elisa modem võrreldes Starmani omaga!

(tüüpiline naiselik mõtlemine, ma tean :P)

Kui ma nüüd veel wifi ka jälle tööle saaks… Lootust on, ettemaks ka tehtud ja puha. Muhahaa.

Aga Annika läks täna ära Pärnusse. Nii palju siis minu jõuluõhtu kontseptsioonist. Mine või ise ka… Äh, ei tea, ei jõua muretseda selle pärast praegu, töö ja kõik muu väsitab liialt. Sama hästi võin ka jõuluõhtul makarone keeta ning Marta ja Potsataja blogi edasi lugeda (paar pudelit veini ja pikk pandav poiss, keda seksuaalselt ära kasutada, kõlavad siiski ahvatlevamana (paraku ka utoopilisema) ideena – sry, Marta, sry, Potsataja :P)… Kümme piparkooki on kah (kuradi vähe tainast jäi südametest üle) + veel see suur röögatu glasuuriga muidugi. Et elu on vist ikka suht lill?

PS. Murakas, sa võid mind lüüa – sõin su kastist neli kommi (!!!) ära. Ei suutnud vastu panna, noh – jube head olid :P Nüüd panin kaane peale ja peidan karbi kappi ära!

  3 Responses to “Nunnu internet”

  1. Pead Oopi peale karjuma tema blogi kommentaariumis. äkki ta toob sulle need lubatud fäinid. Siis ei pea jõuluõhtul näppu imema vaid võid ilusti nina täis tõmmata nagu kõik korralikud inimesed.

  2. Nii mina olen pikk ja pandav. ja seda tätoveeringutega meest ma tean ka. Kui see loeb, siis
    count me in

  3. Khm. See, et sa tunned *tätoveeringutega meest*, on pigem miinus – mul on kindel kontseptsioon sellest, kuidas ei ole tark ühe sõprusringkonna mehi järjest läbi tõmmata, sellel ei saa kunagi häid tulemusi olla (samas, erandeid muidugi leidub…)

    Pealegi oled sa liiga kaugel :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.