Jan 072007
 

Ausõna, kogu see odav propaganda ajab ära igasuguse isu valima minna. Iga kord, kui ma näen mõnd põsele maalitud lipukesega keskerakondlase larhvi, tekib mul vastupandamatu tahtmine sellele vuntsid joonistada või vähemalt reklaamile tugevasti jalaga virutada. Ma muide ei ole üldiselt vandaalitseja tüüpi, ei mäletagi, kas olen kunagi midagi taolist teinud. Ega ei tee ka nüüd.

Nüüd siis vahib Reformierakond samamoodi igalt poolt vastu ja viimase piisana räägib keegi Ott Lumi Rahvusraamatukogu küljel, et õnn on see, kui tahad tööle minna ja koju minna ning reklaamib oma kodulehte. IRL-i muidugi ka.

Lihtsalt kole.

Ahjaa, see kristlik partei, mis iganes nende täpne nimi ka poleks, nende reklaamid on ka eriti inetud.

Et mina ei taha ausalt idioote valima minna. Hetkel tundub, et kõik on idioodid. Märtsis vaatame…

Tikker tuli täna koju nagu alati – trolliga, Siili peatuses maha ja otse trolli tagant üle tee. Keset teed seistes ja oodates, et teiselt poolt tulev autode vool lõppeks, sõitis mööda ja jäi foori taga seisma politseiauto, mille juhipoolne aken oli lahti ning seal istuv ment (päris noor ja kena oli :P) teavitas, et ülekäigurada on natukene sealpool. Tikker õnnistas menti iroonilise naeratusega ja läks südamerahus tema auto tagant üle tee. Seisma jääda ja trahvi teha igatahes ei viitsitud.

Kuuse peaks välja viskama. Eile juba oleks pidanud. Üldse ei viitsi. Tõenäoliselt läheb käiku Ruudu kontseptsioon, mille kohaselt kuuske tuleb toas hoida nii kaua, kuni sel veel okkad küljes on, sest muidu oleks ju raiskamine.

Siinkohal vabandaks veel Nadja, Ruudu, Lontu, Pipsi ja Tõnu ees (loodan, et ei unustanud kedagi) eileõhtuse vingumise pärast. Seoses endale antud lubadusega ei saanud sellest siin kirjutada, niisiis olid õnnetuteks ohvriteks erinevad inimesed mu MSNis. Kergem muuseas ei hakanud. Selliste asjade puhul parandab ilmselt vaid haud. Sel korral ka kõnekäänd “hommik on õhtust targem”.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.