Jan 082007
 

Nadja üleskutse läks hinge, kandsin teile oma viimase raha – 7.60. Oleks rohkem kandnud, aga jõin ülejäänu eile Nadjaga Levikas maha. Loodan, et minust oli abi.

Siiralt teie,
Tikker

  3 Responses to “Piiale ja Erwinile”

  1. kuna piial on ka netiarve maksmata ja tal ei ole antud aktsioonist aimugi, siis võtan auhinna tema nimel vastu. aitäh, tikker! kui piia oma arvelt raha avastab, siis saab ta erwinile eraldi makaronid osta ja ei pea enam oma viimast riisi erwuga jagama.

  2. surmani tänulik! Mõnikord võib inimesel ikka vedada ka. sõpradega vähemalt. ja netiga oli see asi, et tegelikultoli ruuteri toitejuhe lahti tulnud ja ma siiralt 4 päeva arvasin, et lihtsalt netti pole…

  3. Tubli tüdruk! Viimane raha tulebki maha juua, mis tast sitast ikka hoida. Kui mina alles noor ja villane ja vaene vabakutseline äkker olin, siis ma jõin ka alati viimase raha maha (ja esimese ja keskmise kah!).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.