Jan 102007
 

Selsamal hetkel, kui lugesin Delfi uudist pealkirjaga Säästumarket värbab kohukesega, mõtlesin: mille kuradiga see Keskerakond seekord hakkama saanud on? Pärast uudise läbilugemist sain aru, et seekord vist ei millegagi. Aga keski propaganda on suurepäraselt õnnestunud, peab mainima. Minu (ja paljude teiste) puhul paraku antipropaganda.

Säästumarketi idee on iseenesest suhteliselt jabur. Aga mis teha, hetkesituatsioon tööturul on nagu ta on. Muide, säästuka kohukesed olid vanasti mu lemmikud (siis, kui veel Lasnas säästuka juures elasin, 2005. aasta lõpuni järelikult). Ei tea, kas koostis on samaks jäänud?

Nägin öösel unes suuri Sigma objektiive. Võeh. Professionaalne kretinism? Igatahes päris kole oli!

PS. Mulle hirmsasti maitseb majonees. Kunagi ma ei söönud seda üldse. Kunagi ei söönud ma üldse paljusid asju. Ja kunagi ei teinud ma vahet kohvi maitsel piima ja koorega. Kõige hilisem kretinism on see, et piimakohvi enam suu sisse võtma ei kipu, vaid pean raha ehtsale kohvikoorele kulutama (ja ma ei mõtle neid keemiat täis topitud pisikesi junne, mis kolm aastat säilivad, paraku). Njämm! Aga kuradi kulukas tegelikult. Jube hea, et ma eriti palju kohvi ei joo…

PPS. RSS-lugeja on hindamatu väärtusega elukas. Ma hoian silma peal hetkeseisuga 20 blogil, millest paljudesse kirjutatakse kord nädalas. Jube palju aega säästab!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.