Midagi ilusat, palun

Jõudsin järeldusele, et ma olen auga ära teeninud selle, et minuga juhtuks midagi hirmkolejube jalustrabavalt ilusat. Jah, saite õigesti aru, see peaks olema seotud mõne pika pandava poisiga. Mul puudub igasugune kontseptsioon sellest, kes see olema peaks, kõige tõenäolisem kandidaat võiks olla keegi veel tundmatu persoon, kes mu võluvat isiksust esmakordselt nähes minusse meeletult armuks (ja mina temasse ka, see on eeldus, eks!!!).

Sellist… Filmide romantikat tahaks.

Mõtlesin sügavalt oma elu üle järele ja leidsin, et see on sisaldanud pärast A-d suuremal hulgal sitapäid: Lepp, R, veel üks tüüp, kelle nime esitähte ma siin isegi mainima ei hakka, aga kellest ma vahepeal ikka üle mõistuse palju mõtlesin (anonüümselt olen teda ka siin blogis paar-kolm korda väga lühidalt maininud). Kõiki neid kolme ühendab üks: hea seks, erineva tugevusega tunded, vähem või rohkem võimatult ilusat koos veedetud aega ja mälestusi sellest, liiga kiire lõpp, arusaamine, et nad on s*tapead (või idioodid), koledad mõtted ja mälestused, lõpuks alistumine, ükskõiksus.

Ehk siis.

Üks jubekoleilus jalustrabav asi, palun.

Jah, palun, aitäh.

PS. Sry, Lepp, ma armastan sind ikka. Sa lihtsalt oled s*tapea selle pärast, kuidas minuga käitusid ja seda ma sulle ei andesta. No hard feelings. Enamasti on mul sellest sügavalt pohh.

8 thoughts on “Midagi ilusat, palun”

 1. lohuta end sellega, et minuga käitus see sitapea lepp poole hullemini 🙂
  sitt lohutus, ma tean, aga ikkagi 😀

 2. Eva, ma ei vaja lohutust, ausõna. S*tapead tuleb ise pikalt saata, sest neil on selleks liiga pohhui. Mina tegin seda. Sõbrana on nad toredad.

  Iiris, ma olen Tänki blogi AMMU läbi lugenud 😉

 3. ega ma ei pakkunudki lohutust sõna otseses mõttes. lihtsalt ütlus ju selline.
  ja ma nõustun sellega, et sõbrana on mõningad muidu sitapead toredad.

  Saatsid pikalt? Ma usun, et neil on ka sellest pohhui 😛

 4. Neil võib ju olla, aga minul mitte 😉 Eneseväärikuse küsimus, tead. Igasugused s*tapead ja idioodid tuleb saata pikalt KOHE, kui avastad, et nad seda on. Mida rohkem venitada, seda raskem sul endal hiljem on…

  Sõbrana on Lepp väga tore. 2/3 ajast isegi kolleegina. Me oleme lihtsalt väga hea tiim. Ülejäänud 1/3 ajast tahaks ma talle muidugi konstantselt jalaga virutada. Mis teha, elu on selline 🙂

 5. asjade käiguga mitte päris kursis oleva inimesena küsiks: jalaga virutada ja/või uuesti voodisse tirida?

 6. Leppa voodisse tirida? Tõenäoliselt oleks ma seda ehk ka teinud, aga olukord on väheke keerulisem. Lepp on nimelt nii peen poiss, et skooris omale uue naise samal õhtul, kui otsustas, et meie asi p*rses on (mitte et ta oleks mulle üldse vaevunud seda kunagi ütlema, seega pidin ta nädal-kaks hiljem ikkagi ise maha jätma).

  Ehk siis – Lepa väitel on tal jälle “päris” suhe ja mina olen ometigi viisakas noor neiu, kes suhtes olevate inimestega reeglina ei maga (teatud olukorras võib tegelikult ka seda juhtuda, aga mitte siis, kui ma suhte mõlemat poolt tunnen ja austan. Ma ei tea, kuivõrd muidugi siinkohal üldse austusest rääkida saab, aga siiski…)

 7. Pingback: Déjà vu » Tikri Päevaraamat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top