Jan 152007
 

Ma olen nii purjus, et sõin suure näljaga ära pool kaussi Muraka pärandatud šokolaadimaitselistest teraviljapallidest (uskuge mind, need on tõesti rõvedad).

Tegelikult tahtsin Big Tastyt, aga mäki teenindajad ei suutnud ennast piisavalt kokku võtta, et veerand tunniga minu ees seisvale autole KIIRtoitu müüa, seega sai mul ootamisest siiber ja otsustasin kodus makarone keeta.

Ütleks veel midagi, aga siis ma murraks oma lubadust.

  3 Responses to “Blah”

  1. Joodikule pakub öösel rämpstoitu ka Statoil. Minuarust isegi paremat kui Mäkk. Üldse, Tikker, rämpstoit on paha! Mina soovitaksin rämpsu asemel süüa steaki, piprapihvi v6i shaslõkki!

  2. Mul on kabanossist ja muust Statoili kraamist kõrini, mäkk maitseb palju rohkem. Keskööl minu kodu lähedalt mu teada šašlõkki ei saa (krt, ajasid isu peale) ja kui saaks, oleks see ilmselt päris kallis (samas Big Tasty maksab ka 44 kr, khm).

    Nutt ja hala ühesõnaga. Aga makaronid maitsesid päris hästi ;)

  3. öäkk!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.