Jan 212007
 

Lõbustan ennast juba mitu tundi tööportaalide kammimisega. Ei suuda ära otsustada, kas minust peaks saama ekskavaatorijuht, autoplekksepp-kererihtija, elektrirongijuhi abi, tegevusjuhendaja, gaasilõikaja, paberilõikaja, voltija, ofsettrükkal, teleskooplaaduri juht, autoklaavija, juurdelõikaja, plastivalu masinate seadistaja, võileivameister, lennundus-julgestuse spetsialist, plastkaevude valmistaja, nõrkvoolusüsteemide installatsioonitehnik või MP pritsi operaator. Nii palju põnevaid pakkumisi!

Meie firma otsib muuseas klienditeenendajaid. Sweet.

  2 Responses to “Töökuulutuste imeline maailm”

  1. vähemalt on sel teie firmal kiire tegutsemise oskus – täna otsitakse juba klienditeenindajat.

  2. Muidugi – ma kirjutasin sellest vastavatele instantsidele ka ;) Meie kodulehel oli varem sama viga, mille ka mina avastasin. Sellest moraal – copy-paste ei tasu teha. Või siis tuleb hoolikalt üle kontrollida :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.