Feb 022007
 

Ema ostis mulle eile käekella. Ma olen kole rahul sellega. See on… Huvitav. Silmatorkav. Ma ei saaks ometi kanda mingit tavalist ja igavat asja.

Tegelikult oleks vaja veel teist samasugust, kus valge asemel oleks punane. Siis oleks kõikvõimalikud riietused kaetud. Aga noh, valge sobib punasega, selge see ;) Eks vaatame, kuidas numbrite puudumine mind mõjutab. Harjumatu on küll.

Kas teile ei tundu pärast igasuguseid kohtumisi või mingi projekti lõpetamist või mingi ülesande täitmist, et oleks võinud paremini minna? Et said täitsa normaalselt hakkama, aga oleks ikkagi paremini saanud? Mulle küll tundub. Aga noh, ma olen siiral arvamusel, et alati SAABKI paremini. Arenemisruumi on ju elu lõpuni. Mis ikka. Ma olen ühelt poolt perfektsionist, aga teiselt poolt ka optimist. Niisiis ma eeldan, et minu normaalne ongi piisavalt hea. Vaatame…

  One Response to “Edev”

  1. STORM teeb väga ägedaid kellasid…
    Meil on ka müügil. Stokis vist v. oli see Kaubamaja.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.