Mis saab piimast?

Lugesin just Delfist tõepoolest äärmiselt sisutühja uudist. Jah, olen minagi kuulnud, et need protsendid peavad ELi pärast muutuma, aga ei mäleta enam, mis suunas. Põlise piimajoojana olen aga natukene mures. No tõesti, piim ON mu konkurentsitu lemmikjook.

Seni olen ostnud tavalist 2,5% piima ning ühtlasi seda, mis parasjagu kõige odavam on. Nagu ma aru saan, siis paari aasta pärast võin suu puhtaks pühkida. Mis edasi? Tegelikult ütlen ausalt, mina eriti poepiima maitsel vahet ei tee, olgu see 1,5, 2,5 või 3,5%. Ja poepiim maitseb mulle muide rohkem kui maapiim (mida ma ka vabalt juua võin). Linnalaps, mis teha 😉

Nüüd aga tuleb juba psühholoogiline faktor – 1,5% kõlab lurrina, 3,5% on aga kindlasti kallim. Hmm. Raske juhus!

Ühtlasi jõudsin lõpuks järeldusele, et enne kolme aastat ma sellepärast pead murdma ei pea. See fakt seab kogu käesoleva postituse mõtte küsimärgi alla 😀 Aga olgu peale, las ta siis olla.

Piim ruulib.

Eile oli tööl jube kiire ja jube produktiivne päev. Õhtul väsisin nii ruttu ära, et ei viitsinud teile enam midagi kirjutada ja läksin pool üksteist ära magama (minu puhul on see ikka VÄGA imelik).

Täna ma enam ei mäletagi, mida eile rääkida tahtsin.

Headest uudistest nii palju, et Annika sõbranna käis korterit vaatamas ja otsustas, et tahab siin elada. Ta kavatseb osta ka läpaka, nii et nett jääb. Omanikule on juba teada antud ja üürilepingu teeme siis teisele nimele ümber.

Eile õhtul Raineriga rääkides sain teada, et juhtumisi liigub ta autoga pühapäeval Pärnusse, nii et saan küüti ja mis kõige olulisem – raskeid ja/või palju ruumi võtvaid asju ära kolida. See lahendas teise suure probleemi.

Kõik sujub nii libedalt, et see on suisa naeruväärne.

26 päeva…

5 thoughts on “Mis saab piimast?”

  1. Meil on vist müügil ka 1,7 protsendine piim. Piim on jah esmatarbe kaup. Ja mida teeb meie juustutööstus kui rasva peab piima peale jätma?

    Ja rannakarjamaa lehmade piim on soolane. Tõsiselt. Seega eelistan ka poe oma pahatihti isegi maal.

  2. 1,7%? Ei tea, kõlab väga kahtlaselt. Tean, et on olemas nt 1,5% 0,9l Farmi kilepiim, seda olen vahel ostnud ja ega mina seda maitsevahet ei tunne küll.

    Maapiimaga pole viimasel ajal üldse kokku puutunud, vanasti sai Märjamaal käies ikka joodud ja sellel küll mingit soolast maiku man polnud 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top