Mar 202007
 

Täna on üks ütlemata hea päev. Päike, ma ei oska muud öelda :D Hommikust saadik on äärmiselt mõnus ja energiline tuju olnud.

Ühtlasi on üle pika aja selline päev, kus mul ei ole pohhui. Tööalaselt siis. viimased… Pool nädalat? Nädal? On ikka nii ükskõik olnud kõigest, et tegin vaid hädavajalikku. Täna oli aga jälle selline… Teeme-kõike-paremaks-tuju. Ja hästi kurb ja kummaline tunne, kui mõelda, et neli päeva veel ja siis ongi kõik.

Ja nüüd, õhtul kell üheksa, pole ma surmväsinud nagu tavaliselt, vaid ikka energiat täis. Saaks ainult teha ja korrastada. Pesen pesu ja olen muidu asjalik. Ja ma usun, et nt riidekapp saab täna läbi sorteeritud. Ja kindlasti muidki ägedaid asju tehtud.

Ja siis ma sain oma esimese sünnipäevakaardi. Päris kaardi päris ümbrikus päris margiga ja postkastis:

Äge! Suur-suur aitäh sulle, Kanters! :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.