Pilte ka

Teatan pidulikult, et olen pakkimisega selleks korraks lõpule jõudnud – Pärnu kotid koos (ei tulnudki NII palju, kui ma kartsin – kohver, spordikott, kolm kerget kilekotti) ja Londoni asjad voodi peale kuhjatud.

Nälg tahab maha tappa ja kopp on ees ja pikalt kirjutada teile ikka ei viitsi, aga ma lihtsalt PIDIN lisama paar fotot erinevatest (jaburatest) asjadest, mis mulle kingiti.

Piia ja Nadja tegid mulle ägeda… Kaardi? Või lihtsalt paberi, kuidas soovite. Seal peal on kuningannad ja tikrid ja Thames ja Big Ben ja elevant ja kotkas ja koer, kes näeb välja nagu siga, ja karu ja jalgpall ja tikriexpress (lennuk, noh) ja erinevad alkohoolsed joogid ja veel muid ägedaid asju (nüüd mul on, mida Londonis seinale riputada).

Ruudu käest sain maailma kõige suurema kaardi… Okei, mitte maailma, aga mulle pole küll kunagi nii suurt kaarti kinkinud. Selle kaardi sisu oli otse loomulikult veel ägedam.

Ja siis ma sain omale muinasjutte ja musketäride DVD (ja see on Marise meelest parim musketäride versioon üldse, mina olen üldiselt ka fänn ja hullult õnnelik selle üle) ja muusikat toodi mulle ka. Muide, Daki, sul on hea muusikamaitse, Mika meeldis mulle väga 😛

Ja siis olid veel inimesed, kelle mõtted liikusid hoopis kummalisi radu pidi. Mis mõttes, kas ma olen teile SELLISE mulje jätnud või? Muhahahahaa! Igatahes Pipsilt ja Markolt sain sukahoidja ja sukad ning Tertsult kõige nunnumate pehmete tupsudega mummulised (ja samas nii perverssed!) stringid. Nüüd pean ainult mõtlema, mis olukorras neid kanda. Aga ei. Väga äge on 😛

Ja siis on mul veel muidugi külalisteraamat, kuhu kolmveerand inimestest küll vist kirjutamata jättis (ega ma eriti ei märganud ka sundida). Seda ma pole veel jõudnud lugeda, aga paisab ka väga äge. Võib-olla panen teile hiljem siis mõne pildi.

Jube uni on… Silmad ei taha kuidagi lahti püsida. Huvitav, kas sel võib olla mingi seos faktiga, et ma sain magama hommikul kell seitse?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top