Esimene linnuke kirjas

Sain tööpäeva ilusti läbi ja naudin nüüd pargis internetti. Iiris ja Kay lugesid mulle eile sõnad peale, et nii on ikka väga ohtlik, sest siin on palju vargaid, kes lihtsalt tulevad ja tõmmavad sul jooksu pealt läpaka sülest ära. Ok, ma saaks aru, kui ma oleks siin pargis ihuüksi või pimedas, aga ümberringi istub hetkel viis inimest, kõik teevad omi asju. Ma lihtsalt ei kujuta ette, et keegi ülbik üritaks sellises situatsioonis mu läpakat varastada. Aga võib-olla on viga minus. Ma olen liiga muretu, seda ma tean isegi.

Igatahes – niipea, kui koju neti saab, ma enam läpakat kaasas ei tassi. Praegu on olude sunnil nii, eks 😉

Aga tööst siis. Hm. Ma ei tea, ei oskagi eriti midagi öelda. Seedida vaja vist veel. Suht raske oli, aga ma sain hakkama. Lihtsalt tohutul hulgal infot, mis kõik on vaja meeles pidada. Asjad lähevad sassi, ma ei oska piisavalt kiiresti kohvi teha, ma ei suuda kõiki erinevaid variante meeles pidada ja kassast üles leida, ma ei tee kohalikel müntidel veel eriti vahet, niiet kui keegi mulle peotäie annab, siis läheb ikka aega, et aru saada, kas summa on õige… Jne jne jne. Aga kassat kasutada ma enam-vähem oskan. No see süsteem on suht okei ka, midagi rasket pole ja noh, ega ma neid väga keerulisi ja vähemlevinud asju veel ei tea ka ju.

(Heh, mulle oli just pikk kõne sellest hotellist, kus Iiris töötab, ma täitsin mingi hetk avalduse samale tööle saamiseks. Tüübid konkreetselt võtakski mu kohe. Sogasin midagi kokku, enne järgmist nädalat ei pea vist minema. Selleks ajaks on selge, kas jään kohvikusse või ei, kui seal midagi p*rse läheb, siis võin ju ajutiselt tube ka koristada… Noh, mulle pidavat tagasi helistama detailide asjus, intervjuu ja nii. Näis)

Okei. Ma ei oska kirjutada sellest kohvikutööst enam midagi eriti. Raske eesti keeles seletada, mida kõike seal veel teha tuleb. Ma ausalt ei viitsi.

Inimesed on seal suht toredad, poistega sain kuidagi paremini läbi 😀 Supervisorid olid täna mõlemad naised, ka suht okei, ehkki vahel natuke nagu oleks võinud sõbralikum olla või nii. Ma saan aru küll, et kohviku standardi järgi peaks klient pärast tellimuse esitamist selle kolme minutiga kätte saama, aga c’mon, see on mu ESIMENE päev, arusaadav, et ma ei oska veel nii kiiresti shotte teha (ma ei oska eesti keeles seda seletada). Kurat.

Aga noh, iga algus on raske, eks. Ja eelmist tööd meenutades, kõik imestasid, kui kiiresti ma kassat kasutan ja et mul kõik erinevate teenuste hinnad ja koodid peas ja käe sees olid, seega on ainult aja küsimus, millal ma siin samale tasemele jõuan, eks 🙂

Üldiselt ei suuda ma otsustada, mis oleks parem, kas töötada kohvikus või hotellis koristajana. Palka saab mõlemal pool ühtmoodi vähe. Mulle tundub, et hotellitöö on füüsiliselt raskem… Ei tea. Tahaks hotellis ka paari proovipäeva teha, aga ainult sel juhul, kui nad mulle selle eest maksavad. Sest ühe päevaga ei saa tegelikult aru, kuidas töö on ja ma ei viitsiks isegi ühte päeva tasuta rügada. Huvitav, kas oleks võimalik nendega intervjuul mingi diil teha… Hmm. Näis.

Homme on mul vaba ja neljapäeval jälle 7.15 tööle nagu tänagi. Oeh, vara tõusta on raske. Ja nädalavahetustel pidi eriti kiire olema. Ma kardan 😀 Täna olevat eriliselt vaikne päev olnud. Ega tegelikult erilist kiirust taga polnud küll.

Noh, elame-näeme.

(Põrgut, mulle helistati just Orange’ist, see on kohalik mobiil siin mul ja hakati mingeid x-asju küsima. Ma siiralt ei saanud poolest jutust aru. Ta lõpuks andis alla ja jättis mu sinnapaika. No sorry, mingi moblajutt, suht tehniline või mis iganes ja inglise keeles… Ja autod ja värgid sõidavad mööda ja mürisevad. No ei saanud pihta :D)

Iiris helistas ka just, saame poole tunni pärast kokku. Huvitav, kas aku peab senikaua vastu.. 😛

Okei, aitab ka vist selleks korraks. Ma ei tea, mis ma homme teen, kas viitsin kuskile wifisse tulla või mitte, aga no ülehomme pärast tööd ikka. Ma arvan 😉

5 thoughts on “Esimene linnuke kirjas”

  1. nagu ma siin loen, siis asjad sujuvad . tubli-tubli! ma pakun, et hotellis koristamine sulle eriti ei istuks, mis sest, et sa puhtust armastad jne, aga see on selline töö, kus ei pea inimestega nii palju rääkima kui kohvikus. sul hakkaks lihtsalt seal igav. see on lihtsalt minu arvamus 🙂

  2. einoh, täitsa normaalne. ja kui pakkumisi tuleb, siis ikka mitu korraga.

    ja ma olen üpris kindel, et see baaritöö on sul peagi käpas nagu… noh, nagu sul asjad käpas on.

    ja kirjuta ikka ja hästi palju. ma täitsa egoistlikult nõuan seda. sest kuna ma suga peeti praegu koos juua ei saa, siis ma joon seda sinu blogi lugedes üksinda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top