May 022007
 

Kay ütles, et dial upi eest ei võeta rohkem raha, sest püsiühendust meil ju pole, nii et ma saan jälle kodus internetti kasutada. Iirise arvutis küll, aga siiski. Ma olen ära unustanud, mis tunne on istuda arvutiga ruumis sees, nii et ekraanil olev on selgelt näha ja aku ei hakka kohe-kohe tühjaks saama.

Küsin hiljem Kay käest veel kord üle, kas ta on ikka TÄIESTI kindel, et see kallimaks ei lähe, ma korra juba küsisin ja ta ütles, et ei lähe, et talle oli mailis nii öeldud jne… Aga krt, ma ei tea, ma ikka pean üle kontrollima, muidu saab ta veel pärast üüratud netiarved ja mina olen süüdi :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.