May 022007
 

Ma mõtlesin tükk aega pealkirja, aga midagi head ei tulnud pähe, sest tegelikult pole mul teile eriti millestki rääkida. Kuna ma aga juba netis olen, siis pean endast ikka kohustusliku elumärgi maha jätma.

Selleks ajaks, kui eile koju jõudsin, oli mul külm, nälg ja süda paha. Sain Kay käest teada, et interneti saame alles kolme nädala jooksul. Siis kadus elekter ära (sest meil on siin selline ettemaksusüsteem, kus sa pead voolumõõtja küljest ühe jublaka võtma ja sellega suvalises putkas top uppima ja kui sa seda õigel ajal ei tee, siis oledki pimedas ja vsjoo). Voolumõõtja ei asu meil korteris, vaid üleval koridoris. Kay avastas, et tal pole ülemise ukse võtit, nii et me ei saanud seda jublakat kätte. Kuna elektrit polnud, siis ei saanud ma makarone keeta ega saia röstida.

Okei, ma sõin siis niisama oma viimase saia ära ja naaber tuli varsti koju ja me saime elektri ka tagasi, aga ma olin selleks ajaks omadega nii läbi, et jäin lihtsalt magama. See oli umbes õhtul kell seitse.

Pool üksteist tõusin korra üles, et hambad ära pesta ja pesumasin käima panna ning magasin siis hommikul kümneni jutti.

Nägin unes vanaema.

Ei saaks öelda, et ma tänase päeva jooksul siiani just midagi jube asjalikku korda oleks saatnud – kuivatasin ja triikisin pesu, käisin duši all, tegin üle jube pika aja näomaski ja nautisin niisama olemist.

Parki ja internetti jõudsin alles veidi enne viit, aga tundub, et ega siin eriti midagi teha polegi… Taas! Pealegi pean selleks, et läpaka ekraanilt üldse midagi näha, varjus istuma ja kui tuul ka puhub, mida ta täna teeb, siis on jahe. Samas päikese käes peesitades on hullult soe… Tundub, et panen tõesti läpaka kinni, lähen lebotan murul päikese käes ja loen raamatut.

Mmm, helistasin just E-le ja ta oli nõus minuga jooma õhtul :P Olen siis nii kaua asjalik ja lähen ostan koju midagi süüa.

Krt, see wifi asi siin teeb mind murelikuks, sest normaalne alati tasuta võrk on nõrk ja kaob aeg-ajalt ning see teine pakkuja, mis ka tasuta olema peaks, see viskas mulle just mingeid imelikke teateid ette, nii et ma ei saanud sisse. Teine tuli küll ka tagasi, aga paljas mõte sellest, et mu viimane tasuta netivõimalus ehk ka p*rse keeratakse, ajab judisema. Loodame parimat.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.