Oi oi oi

Ma ei oska päriselt ära seletada, mis mulle pähe löönud on, igatahes ostsin täna sellise seeliku.

Kogu selle riiete teemaga on üldse ilge k*pp, sest mulle meeldivad igasugused vastandlikud asjad ja raha on vähe, Eestist kaasa võetud riideid on ka vähe, katsu siis mingit garderoobi soetada, kui ühest küljest tahad pungiseid riideid, teisest küljest selliseid… No milline see seelik on??? Naiselik pole päris see sõna, mida ma mõtlen… Ja siis neid omavahel kokku sobitada. Ehkki ma arvan, et see seelik võiks mu tanksaabastega üsna huvitav kooslus olla.

Kindlasti on valge seelikuga hea pargis muru peal õlut juua (teoreetilises mõttes, eks, päriselt joon ma ikka veini). Muhahaa.

Aga ma tunnen ennast selles naeruväärselt hästi.

Pungise poole pealt võiks ära nimetada selle, et meil on töö juures üks prantsuse tšikk Raphaelle, kes on hästi ära augustatud ja neoonroosa harjaga. Kurtsin talle, et pean oma siili kas välja kasvatama või uuesti lühemaks ajama, sest praegu on päris nõme, aga siin mingit normaalse hinnaga head juuksurit leida tundub suht keeruline ettevõtmine. Ta ütles, et tal on masin kodus olemas ja ta võiks ajada. Kurat, see on tõesti ahvatlev. Ma pean mõtlema 😛

Ja siis ma ostsin veel kingituse. Pole vaja siia kirjutadagi, kellele. Kui ta seda pilti näeb, saab ta kohe aru 😛 Kui Londonisse tuled, saad kätte! 😀

5 thoughts on “Oi oi oi”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top